Softshell Bukser

(64 varer)

Vi forhandler softshellbukser til både kvinder og mænd, og de fås i forskellige designs og fra en række mærker. Lad os blot nævne Haglöfs, Lundhags, Peak Performance og Fjällräven. Softshellbukser kan anvendes til mange formål. Materialet er blødt og smidigt, og den største fordel er softshell-materialets åndbarhed. Med andre ord er det ideelt til svedige eventyr, eller når du risikerer at blive våd, men ikke ønsker et helt vandtæt materiale, men alligevel ønsker en hurtigttørende effekt.

Hvad er softshell?

Softshell er blødt og smidigt, og det passer godt til mange anledninger, da bukser i softshell er åndbare og vandafvisende. Skulle du støde på en storm under dit friluftseventyr, har softshell en forbløffende evne til at tørre hurtigt i modsætning til mange andre materialer.

Ofte er softshell-produkter lidt tykkere, da de er konstrueret af et lag på lag-princip, og det er derfor ikke nødvendigt, at du bærer et lag af trøjer og jakker. Softshell er nok i sig selv. Bukserne er desuden fremragende i de fleste vejrforhold, men er det ekstra varmt, kan det være en fordel at vælge en tyndere variant.

Perfekt til dem, der er aktive og sveder meget

Takket være den gode åndbarhed er softshell et ideelt valg til dem, der er meget aktive eller sveder meget. Med åndbart tøj mindsker du risikoen for, at du vil blive afkølet, hvilket nemt kan forekomme, når du anvender et helt vandtæt materiale. Softshell kan derfor være en god mulighed, selv ved de lidt vådere forhold, da det tørrer hurtigt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!