Kompressionstights

(41 varer)

Hvis du ønsker at øge blodcirkulationen og få stærkere ben efter træningen, er tights med en integreret kompression et oplagt valg. Et par gode kompressionstights skal altid have en god pasform, føles behagelige samt have en god ventilationsevne, så de kan lede fugten væk på en effektiv måde. Derudover har de en kompressionseffekt, hvilket betyder, at de stimulerer dine ben under træningen. De hjælper endvidere musklerne med at komme sig hurtigere efter træningen.

Sådan fungerer kompressionstights

Et par kompressionstights giver et øget tryk til visse dele af benene, der fører til, at de små klapper i blodkarrene åbnes op, hvorefter blodgennemstrømningen øges, og der tilføres mere ilt til de arbejdende muskler. Derudover bevirker den større blodgennemstrømning, at affaldsstofferne, der produceres i musklerne, hurtigere ledes væk, hvilket betyder, at kroppen kan komme af med mælkesyren endnu hurtigere.

Når du tager kompressionstightsen på, er det vigtigt, at du ikke ruller dem sammen, men i stedet arbejder dig ned i dem, så de ikke laver folder undervejs. Desuden har flere tights visse overflader, der er tilpasset til specifikke dele af kroppen, og derfor er det vigtigt, at de placeres på rette sted over balder, lår og underben, før du begynder din træning.

Derfor bør du bruge kompressionstights

Kompressionstøj af forskellig art har længe været anvendt til medicinske formål af personer, der har et for lavt blodtryk eller et stillesiddende job. I nyere tid bliver kompressionstights og kompressionsstrømper brugt i stor grad i sportssammenhæng. Dette skyldes, at kompressionstøjet tilbyder en hurtigere restitution, en mere stabil holdning samt en bedre blodcirkulation, ligesom vibrationerne i musklerne dæmpes, og der sker en hurtigere afkøling af kroppen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!