Løbebukser

(218 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Women's 2-in-1 Running Tights Black
 

Løb er uden tvivl en af de enkleste og samtidig mest alsidige træningsformer. Det er bare at gå ud og begynde at løbe. Men det betyder ikke, at det ikke kan være hårdt at komme igang. Med det rette udstyr bliver du dog mere motiveret. Når det kommer til at købe løbetøj, finder du alt, hvad du kan tænkes at få brug for her hos os på Outnorth. Her finder du løbebukser til alt slags vejr, både til damer og herrer.

Vælg de rigtige løbebukser

Præcis som med al anden sport og friluftliv er det vigtigt, at tøjet sidder, som det skal. Hårdt løb indebærer meget sved, hvilket øger vigtigheden af tøj, der kan ånde, især på de varme dage. Med gode og ergonomiske løbebukser kan du nyde hvert et skridt, uden risiko for gnavsår eller sømme, der irriterer huden. Med det rigtige tøj, som sidder på rette plads, vil du kunne mærke forskellen og få et lettere fjed.

Løbebukser med kompression

Når du løber, er det benene, som er mest udsatte, hvorfor man har udviklet løbebukser med kompression. Bukser med kompression giver den størst mulige støtte og kraft ved hvert skridt. Kompressionen hjælper også med at ilte musklerne, når du løber, hvilket gør, at du kan holde længere. Desuden påskynder de restitutionen efter hård træning. Til de varme dage findes der også korte kompressionsbukser, som kan kombineres med kompressionsstrømper. Ved løb om vinteren i kulde samt et koldt vejr på andre årstider fås der forede løbebukser, med eller uden kompression. Vi håber, at du finder de helt rigtige løbebukser i vores store sortiment. Vi ses ude i løbesporet!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!