Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Når du er udendørs i koldt vejr, er hovedet den del af kroppen, du bør beskytte for at holde på varmen. Der er flere gode grunde til at investere i en hue af et Gore-Tex materiale. Gore-Tex er modstandsdygtigt over for vand og åndbart. Det betyder, at du kan få regn eller våd sne på hætten, men stadig holde hovedet tørt og varmt. Hos Outnorth finder du huer i Gore-Tex fra mærker som Haglöfs og Outdoor Research, og der er modeller til både mænd og kvinder.

En hue, du kan stole på

Når du er på eventyr langt fra hjemmet, skal tøjet være den mindste af dine bekymringer, og du bør være sikker på, at tøjet gør sit arbejde med at holde dig varm og tør. Sats på tøj i gode materialer og af en høj kvalitet. Dit hoved er din krone, og det er vigtigt, at du pryder det med noget rigtig godt! Derfor er en hue af Gore-Tex dit bedste valg til et vellykket friluftseventyr. Huen fungerer, uanset om du skal på ski eller vandreture i skiftende vejr. Hos Outnorth finder du klassiske huer, der er designet til at tage vare på dig så godt som muligt. Modellerne kommer fra flere kendte mærker.

Varm i al slags vejr

Gore-Tex hue holder dig varm under alle vejrforhold og er din bedste ven, når det gælder de kolde vintermorgener. Huen er lige så let at bruge til hverdag som på udendørs eventyr. Supplér din Gore-Tex hue med andet udstyr i samme materiale, så du ikke behøver at bekymre dig. Hos Outnorth finder du tøj til forskellige lejligheder og smag. Find det rigtige udstyr til alle familiens eventyr hos os!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!