Cykelhandsker

(81 varer)

Er du blandt dem, der cykler til arbejde i al slags vejr trods vejret og årstiderne? Hvis du ikke allerede ejer et par cykelhandsker, vil de helt sikkert gøre din tur noget mere komfortabel. Vi forhandler cykelhandsker fra POC, Craft og Hestra.

Måske føles cykelhandsker allerede helt naturligt for dig, der anvender cyklen til motion eller sport, men det kan også være et virkelig godt tilbehør til dig, der tager på cykelferie. Lange strækninger eller flere dages cykling kan blive noget mere behagelige med det rigtige udstyr, især et par cykelhandsker.

Stødabsorberende gelpuder giver en bedre komfort

Cykler du meget, langt eller offroad, er cykelhandsker med stødabsorberende gelpuder et godt supplement til dit øvrige cykeludstyr. Den stødabsorberende funktion reducerer stress på hænder og arme, hvorfor det føles mere behageligt at køre gennem et hårdere terræn. Cykler du downhill, er de rigtige handsker et must. Med det rigtige udstyr bliver de virkelig udfordrende eventyr anstrengende af de helt rigtige grunde - og kun, når du ønsker det.

Handsker til forskellige årstider og vejrforhold

Til de regnfulde cykelture er det fremragende med vandtætte handsker, som er en egenskab, der er gennemgående for flere af de cykelhandsker, vi forhandler. I mange tilfælde er disse ydermere fremstillet af materialer, der har en god åndbarhed, selvom de er helt vandtætte.

I koldt vejr er det værd at overveje en varmere handske. I de varme sommermåneder, eller hvis du er en ivrig cyklist, der sveder meget, er det bedst at anvende åndbare cykelhandsker, såsom handsker i åndbart mesh.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!