Gore-Tex Handsker

(12 varer)

Vi har alle oplevet følelsen af ​​følelsesløse fingre på skiløjperne, skøjtebanen eller vinterudflugten, og der er intet, der kan ødelægge et eventyr mere end kolde hænder. Derfor er det vigtigt at investere i det rigtige produkt, så du kan være udendørs, så længe du vil! Vælg et par Gore-Tex handsker fra mærker som Hestra, Combi og Solomon og hold på varmen.

Slip for de våde og kolde hænder

Det, der er forbløffende med Gore-Tex er, at materialet er vandafvisende og åndbart. Hvis du udfører en fysisk aktivitet, hvor hænderne bliver varme, og handskerne ikke ånder, mens de bliver våde af sne, er resulatatet ikke svært at regne ud. Du vil blive kølet ned af din egen fugt, samtidig med du bliver våd fra luftfugtigheden udenfor. Med et par Gore-Tex handsker er dette problem en saga blot. Eftersom Gore-Tex handskerne er åndbare, transporteres fugten ud gennem fibrene, mens selve handsken klarer den ydre fugt og forbliver tør.

Gore-Tex handsker til hele familien

Hos Outnorth finder du handsker i Gore-Tex til hele familien. Du kan vælge mellem klassiske stilarter og farver fra kendte mærker. Vurdér dine eventyr og vælg en Gore-Tex handske, der passer til aktiviteten. Er det meget koldt, er en vante at foretrække. Ønsker du en bedre bevægelsesfrihed for hænderne, kan du vælge en fingerhandske. Uanset hvad du leder efter, tror vi på, at vi allerede har det i sortimentet! Hos Outnorth finder du de produkter, der er vigtige at have med på de aktive udendørs eventyr. Ønsker du at supplere dine Gore-Tex handsker med jakker og bukser af det samme materiale, kan det sagtens lade sig gøre. Tjek vores udvalg inden for udendørs udstyr og find dine favoritter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!