Håndledsvarmere

(18 varer)

Håndledsvarmere har flere forskellige funktioner. Selvfølgelig holder de dig varme om håndleddet, men de kan også give en god varme til hænder og underarme, mens fingrene har en fuld bevægelsesfrihed. Det gør håndledsvarmere til et perfekt valg, når du vil dyrke aktiviteter som klatring og cykling, men de er måske ikke optimale til en rigtig kold vinterdag.

Håndledsvarmere opfylder en vigtig funktion, men de er også i de senere år blevet et decideret modetilbehør, der anvendes, fordi det er smart, men dog også til at holde varmen, uden at skulle bøvle med luffer eller handsker på de dage, hvor kulden ikke er helt så slem. Håndledsvarmere hos Outnorth sigter målrettet mod en aktiv livsstil, men fungerer til alle anledninger.

Hvis du anvender hullet til tommelfingeren, der er tilgængelig i flere af vores håndledsvarmere, fungerer de som en halv handske. Hvis du vælger en størrelse større, end du har brug for, kan mange af modellerne også fungere som en albuebeskyttelse.

Power Houdi

Flere håndledsvarmere i Outnorth-sortimentet fås i Power Houdi-materialet. Der er tale om en klassiker fra Houdini, og materialet siges at være så skønt, at det næsten er vanedannende. Materialet er holdbart og elastisk, hvilket bevirker, at denne type handsker bliver ganske praktiske. Det isolerer din naturlige varme, giver en stor komfort nærmest huden og skaber en fugtregulerende funktion, så du holder dig varm og tør gennem længere tid.

Godt for dig med stive håndled

Mange døjer med stive håndled af forskellige årsager. Lang tid ved computeren kan lige så vel være årsagen som belastningsskader eller medicinske årsager. At holde varmen ved leddene kan derfor være ekstremt vigtigt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!