Handsker

(45 varer)

Tilbringer du lange dage i bjergene eller ude i kulden, får du brug for at holde dig varm, samtidig med du skal have fleksibilitet. Hos os finder du et stort udvalg af fingerhandsker til kvinder, mænd og børn, og de passer til alle anledninger og aktiviteter. Vi har alt fra halve fingerhandsker til cykling til varme skihandsker og handsker, der er tilpasset til andre særlige aktiviteter såsom jagt. I vores katalog finder du også tyndere handsker i merinould, varme handsker, fleecehandsker samt holdbare læderhandsker. Vi forhandler fingerhandsker fra mærker som Hestra, Norröna og Swix.

Vælg det rigtige materiale ud fra aktiviteten

Dit valg af aktivitet kan have betydning for, hvilken type handske du skal købe. Varme fingerhandsker med foring kan eksempelvis være et godt valg til de kolde dage, men hvis du er meget aktiv eller sveder meget, kan det være bedre med det materiale, der virkelig er åndbart. Dette er med til at forhindre kondens, og således slipper du for at blive nedkølet.

Er det virkelig koldt, er det et godt tip at investere i et par tynde liners, som du kan bære under dine handsker. Disse kan være i merinould eller nylon. Når du bygger dit lag-på-lag, holder du fingrene varme i længere tid ad gangen. Hvis du kommer i kontakt med vand under din vandretur, kan du passende investere i et par fleecehandsker fra Black Diamond, som er fremragende til at bære, som de er, men også under et vandtæt lag. Hos os finder du handsker i materialer som læder, fleece, softshell og en række andre materialer.

Behold handskerne på i kulden, når du skal bruge din telefon

Et antal handsker i vores sortiment er designet til at kunne bruges på en touchscreen. Når det er koldt udenfor, og telefonen ringer, behøver du således ikke at tage dine handsker af for at svare! Smartere bliver det ikke.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!