Inderhandsker

(9 varer)

På de kolde dage med afvekslende vejr er der mange fordele ved at bære et ekstra lag, som nemt kan tages af, når vejret slår om og bliver varmere. Et par inderhandsker under de varmere vanter om vinteren er også en fordel, når du har brug for din bevægelsesfrihed, men stadigvæk ikke vil have helt bare hænder. Med et par inderhandsker er det ligetil at snøre skoene eller sætte et telt op uden at blive nedkølet. Hos os finder du inderhandsker fra bl.a. Hestra, Urberg og Icebreaker.

Slip for kolde hænder, når du har brug for din telefon

Selv på de køligste dage kan du få brug for din telefon. At man kan slippe for at tage handskerne af og blive kold om hænderne er en ren luksus, der er værd at investere hver eneste krone i. Bliver du for kold om fingrene, er der en del telefonskærme, der ikke fungerer, og derfor er det værd at vælge et par handsker, der fungerer, når du skal anvende din telefon.

Dobbelt lag giver mere varme

Hvis du bliver kold, er det som med kolde fødder eller hovedet. Det er vigtigt at holde hænderne varme. En inderhandske under dine almindelige vanter eller handsker skaber et lag af luft, der giver en ekstra varme.

Hvis du let bliver kold og skal befinde dig i kølige temperaturer, men samtidig vil være aktiv, er det ideelt, at dine inderhandsker har en god åndbarhed. Eftersom inderhandsken er det lag, der er placeret nærmest huden, er det også dér, hvor det bliver fugtigt, hvis du begynder at svede. Kan dine handsker ikke ånde, kan du derfor nemt blive nedkølet. Med en inderhandske i uld får du en fortsat varmende funktion, selvom du skulle blive våd.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!