Jagt Handsker

(62 varer)

Når du går på jagt, er et par gode jagthandsker en selvfølge. Derfor er det vigtigt, at du finder et par jagthandsker, som kan opfylde dine specifikke behov og krav. Smidighed, præcision og funktionalitet er i de fleste tilfælde nogle af de vigtigste forudsætninger for en vellykket jagt, hvorfor et par gode jagthandsker er uundværlige. Hop ind på Outnorth.dk og find dit næste par jagthandsker i dag.

Jagthandsker til køligere og varmere tider

For du skal få den bedste jagtoplevelse, skal du finde de handsker, som passer til dig og dine betingelser. Derfor er et par specialdesignede jagthandsker et must især på de dage, hvor temperaturen er lavere. De hjælper også med at give et bedre greb og en maksimal komfort under den lange jagt og er en forudsætning for en vellykket jagt.

Da jagten normalt foregår ud på efteråret og vinteren, kan du få brug for jagthandsker til de køligere og varmere tider. Hos Outnorth.dk kan du finde varme jagthandsker til vinterbrug, ligesom vi har de enklere modeller, der passer ideelt, når temperaturen stiger et par grader. Uanset hvad du har brug for, ønsker vi at tilbyde dig den rigtige form, så du får et produkt, der er tilpasset til dine betingelser.

Jagthandsker med plads til at folde aftræksfingeren

Flere modeller har en funktion, hvor man kan folde en del af jagthandsken væk for at få plads til aftræksfingeren, når det virkelig gælder. På denne måde holder du dine hænder varme, når du ikke jager aktivt. At undgå kolde og stive fingre kan være mindst lige så vigtigt som ikke at bære for store handsker, der slet ikke er beregnet til jagtformål.

Jagthandsker med eller uden for

Det er ikke alle jagthandsker, der er forede fra begyndelsen. Med et tilhørende for kan du, alt afhængigt af temperaturen, justere handsken efter årstiden. Om handskerne, du vælger at købe, er forede eller ej, og hvilken slags der passer til de forskellige situationer, kan du læse mere om, hvis du klikker på de respektive handsker.

Er du ude i virkelig kolde temperaturer, kan du købe en inderhandske eller liner, der kan bæres under en større og lidt mere rummelig handske. Lagdeling er en gennemprøvet teknologi, der fungerer optimalt, når du vil holde dig varm.

Skal vi hjælpe dig, kan du kontakte os via kundeservice. Vi hjælper gerne med at finde det rigtige for til din handske.

Bestil jagthandsker hos Outnorth.dk

Hos Outnorth kan du gå op opdagelse i vores brede udvalg af jagthandsker. Her kan du finde jagthandsker med en række forskellige egenskaber og i forskellige designs, som passer til din stil og krav. Du kan også finde vores andre typer handsker og vanter her samt vores handelsbetingelser.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!