Jagt Handsker

(51 varer)

Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af jagthandsker med en række forskellige egenskaber. Smidighed, præcision og funktionalitet er i de fleste tilfælde nogle af de vigtigste forudsætninger for en vellykket jagt. Specialdesignede handsker er et must, især på de dage, hvor temperaturen er lavere, men de hjælper også med at give et bedre greb og en maksimal komfort under den lange jagt.

Da jagten normalt foregår ud på efteråret og vinteren, er et par gode jagthandsker en selvfølge hos dig, der er jæger. Hos Outnorth forhandler vi varme handsker til vinterbrug, ligesom vi har de enklere modeller, der passer ideelt, når temperaturen stiger et par grader. Uanset hvad du har brug for, ønsker vi at tilbyde dig den rigtige form, så du får et produkt, der er tilpasset til dine betingelser.

Plads til at folde aftræksfingeren

Flere modeller har en funktion, hvor man kan folde en del af handsken væk for at få plads til aftræksfingeren, når det virkelig gælder. På denne måde holder du dine hænder varme, når du ikke jager aktivt. At undgå kolde og stive fingre kan være mindst lige så vigtigt som ikke at bære for store handsker, der slet ikke er beregnet til jagtformål.

Med eller uden for

Det er ikke alle handsker, der er forede fra begyndelsen, men et egnet for kan tilkøbes. Med et tilhørende for kan du, alt afhængigt af temperaturen, justere handsken efter årstiden. Om handskerne, du vælger at købe, er forede eller ej, og hvilken slags der passer til de forskellige situationer, kan du læse mere om, hvis du klikker på de respektive handsker. Skal vi hjælpe dig, kan du kontakte os via kundeservice. Vi hjælper gerne med at finde det rigtige for til din handske.

Er du ude i virkelig kolde temperaturer, kan du købe en inderhandske eller liner, der kan bæres under en større og lidt mere rummelig handske. Lagdeling er en gennemprøvet teknologi, der fungerer optimalt, når du vil holde dig varm.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!