Løbehandsker

(24 varer)

Du behøver ikke lægge dit løb på hylden, når vinden hviner, og temperaturen falder. At kunne fortsætte med at løbe på trods af vejrskiftet er en frihed for løbeentusiaster og noget, som du med rette udstyr kan fortsætte med at nyde.

Hos os på Outnorth finder du gode løbehandsker til alle situationer. Vi har lette og tynde handsker, der giver den bedst mulige komfort og mindst mulige modstand. Til de våde eventyr og regnfulde dage har vi vandtætte handsker, ligesom vi også har varme handsker til de lavere temperaturer.

Løbehandsker med flere anvendelsesmuligheder

Løbehandskerne, som vi sælger, har ofte flere anvendelsesmuligheder. De anvendes typisk til løb, når det begynder at blive koldt udenfor, men de passer også til eksempelvis rulleskøjter eller skiløb.

Hvis det er til løb, at du anskaffer dig et par handsker, er et af de vigtigste kriterier, at de er så lette som muligt, så handskerne føles som et plus og ikke som en byrde, når du er ude at løbe. Tænk over dine specifikke behov og mål med løbehandskerne, så du kan vælge den rette model til dine behov og ønsker.

Funktionalitet er vigtigt

Løber du langt eller meget, sveder du sandsynligvis om hænderne og kan derfor have stor glæde af et par handsker med en god åndbarhed. Bruger du handskerne til skiløb, er det ekstra vigtigt, at de kan justeres ved håndleddene med eksempelvis velcro, så justeringen af skistavene ikke bliver unødvendigt bøvlet.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!