Skihandsker

(350 varer)

Hos os på Outnorth.dk findes der et stort udvalg af skihandsker til alle. Vi forhandler handsker fra varemærker som The North Face, Hestra og Urberg, der alle er populære brands, som leverer skihandsker i en høj kvalitet. En dag på skipisterne er fantastisk, og det sidste, man ønsker, er at blive afbrudt af fingre, der er isende kolde og som nærmest gør ondt. Vi har skihandsker, der holder dig varm og giver dig et godt greb rundt om staven, uanset om du står ned ad en bakke eller staver dig frem i terrænet – og uanset hvor mange timer du er afsted i sneen.

I vores udvalg finder du gode og komfortable skihandsker til både langrend og alpint. Du finder skihandsker til både damer, herrer og børn i flere forskellige modeller. Uanset om du har brug for et par tykkere eller tyndere handsker, nogle, der er vandafvisende, eller et par, der er ekstra åndbare, så har vi det i vores sortiment.

De rigtige handsker til langrend mindsker risikoen for gnavsår

Ved langrend øges risikoen for vabler og gnavsår på hænderne, hvis man ikke anvender noget godt udstyr. Brug derfor et par handsker, der sidder godt, og som er åndbare. Hvis du sveder meget, er det nemlig vigtigt, at handskerne kan lede fugten væk fra kroppen. Gør handskerne dette, er risikoen for gnavsår mindre, og du holder dig varm og bekvem under hele turen.

Supplér dine skihandsker med et par inderhandsker for ekstra varme

Køber du et par inderhandsker, som du bærer under dine almindelige handsker, kan du nemt tage dem af, når du har brug for mere smidighed eller fingerfærdighed. En inderhandske under dine almindelige skihandsker skaber desuden et lag af luft, hvilket giver en ekstra varme. Så slipper du for at fryse og kan have en fortsat varm dag på fjeldet, i sporet eller på skipisten.

Handsker eller luffer?

Her på siden kan du kaste dig over handsker i mange forskellige modeller og designs. Vi har dem både med fingre, men også som luffer, hvor dine fingre er samlet. Forskellen på disse typer handsker er, at luffer ofte er varmere, da dine fingre vil holde hinanden varme. I en almindelig handske er dine fingre adskilt, og der er derfor kun handsken til at. Til gengæld kommer der nogle praktiske udfordringer ved luffer, da det er sværere at gribe fat om ting osv. Hvilke handsker du vælger, skal afhænge af dine ønsker og behov, når du er afsted på ski.

Stort udvalg af lækre og bløde skihandsker

Hos Outnorth.dk kan du finde et bredt udvalg af skihandsker til både mænd, kvinder og børn. Vi har dem i både sorte, hvide, blå og gule, og de fleste skihandsker er naturligvis lavet i vandafvisende materialer, så de ikke blive helt gennemblødte af lidt kontakt med sneen. Dog kan du også finde lækre læderhandsker, hvis du er på udkig efter et par, der ikke nødvendigvis skal bruges til skiferien.

Det er vigtigt, du vælger nogle skihandsker, der passer til. Her er der både tale om varmeisolation, vandtæthed, greb, pasform og størrelse. Er dine handsker lidt for store, opnår du ikke den optimale varmeisolation, og hvis pasformen ikke matcher dig, vil det komme til at genere dig og have betydning for hele oplevelsen.

Bliv klar til skiferien hos Outnorth.dk

Uanset om du er rutineret skiløber eller skal afsted for første gang, så følger der altid en masse udstyr med, når man skal stå på. Ud over et par gode skihandsker, så er du også nødt til at investere i noget skiundertøj, der kan holde kroppen varm i kulden. Heldigvis finder du også et stort udvalg af det her hos, ligesom du også bør tjekke vores udvalg af skijakker og skibukser ud. Bestil alt til skiferien i dag. Vi sidder klar til at behandle din ordre.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!