Skihandsker

(143 varer)

Hos os på Outnorth findes der et stort udvalg af skihandsker til alle. Vi forhandler handsker fra varemærker som The North Face, Hestra og Urberg.

En dag på skipisten er fantastisk, og det sidste, man ønsker, er at blive afbrudt af fingre, der er isende kolde. Vi har skihandskerne, der holder dig varm og giver dig et godt greb rundt om staven, uanset om du står ned ad en bakke eller staver dig frem i terrænet.

I vores udvalg finder du gode og komfortable skihandsker til både langrend og alpint. Du finder skihandsker til både damer, herrer og børn i flere forskellige modeller. Uanset om du har brug for et par tykkere eller tyndere handsker, nogle, der er vandafvisende, eller et par, der er åndbare, så har vi det i vores sortiment.

De rigtige handsker til langrend mindsker risikoen for gnavsår

Ved langrend øges risikoen for vabler og gnavsår på hænderne, hvis man ikke anvender noget godt udstyr. Brug derfor et par handsker, der sidder godt, og som er åndbare. Hvis du sveder meget, er det vigtigt, at handskerne kan lede fugten væk fra kroppen. Gør handskerne dette, er risikoen for gnavsår mindre, og du holder dig varm og bekvem under hele turen.

Supplér dine skihandsker med et par inderhandsker, så du får ekstra varme

Køber du et par inderhandsker, som du bærer under dine almindelige handsker, kan du nemt tage dem af, når du har brug for mere smidighed eller fingerfærdighed. En inderhandske under dine almindelige skihandsker skaber desuden et lag af luft, hvilket giver en ekstra varme. Så slipper du for at fryse og kan have en fortsat varm dag på fjeldet, i sporet eller på skipisten.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!