Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Er du ude i naturen i andet vejr end strålende sol, er et par vandtætte handsker en god investering til de våde eventyr. Når du ikke behøver at bekymre dig om at blive våd, kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt, nemlig selve oplevelsen, og hvor den skal tage dig hen.

Vandtætte handsker kan være specialfremstillede til bl.a. cykling, sejlads, vandring og fiskeri, men mange af handskerne kan naturligvis også anvendes til mere alsidige aktiviteter, hvis vejret kræver det.

Vandafvisende materialer

Vandafvisende, vandafstødende eller vandtæt kan lyde som det samme, men forskellen er stor, når uvejret viser sig, eller hvis du skulle komme til at dyppe handskerne i havet.

Vandafvisende eller vandafstødende materialer har egenskaben til at afstøde vand og klarer i de fleste tilfældige regnskyl. Når det kommer til rigtige regnskyl, bliver du derimod nemt våd relativt hurtigt på trods af et vandafvisende materiale, selvom kvaliteten og forskellen på de forskellige handsker fra de enkelte mærker kan veksle en del.

Vandtætte materialer

Et helt vandtæt materiale holder dig tør, uanset mængden af vand, så længe tøjet er helt og sidder ordentligt. Har du derimod brug for et materiale med en god åndbarhed, bør du i stedet overveje at anskaffe dig et stærkt vandafvisende materiale.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!