Vanter

(73 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Kids Reflective Mittens Silver/Black
 

På de rigtig kolde dage findes der ikke meget, der slår et par rigtigt varme tommelfingervanter. Følelsen af at bære et par varme vanter er ikke langt fra følelsen af at koge en varm kop kaffe på fjeldet efter en lang ski- eller vandretur.

Vanter til børn

Ingen forældre vil se deres børn fryse. Et par gode vanter, der holder varmen, øger mulighederne for en glad udflugt, selv for de mindste i familien. Foruden et stort udvalg af tommelfingervanter til voksne har vi også et stort udbud til børn fra nul år og opefter.

Når børnene bliver lidt større og dermed mere aktive, kan man ikke undervurdere vigtigheden af, at tøjet holder dig varm og tør. Først og fremmest bør tøjet også sidde godt og komfortabelt. Tommelfingervanter, som kan snøres ind omkring håndleddet, gør eventyret til en leg, og det behøver ikke at slutte med frosne hænder eller sne inde i vanterne. Et godt tip er at vælge en større størrelse, så der er plads til en inderhandske, hvorfor du opnår den bedste mulige varme til dit barn, men også til dig selv.

Supplér med et par inderhandsker, så du får ekstra varme

Køb også et par inderhandsker til under tommelfingervanterne, så du nemt kan tage vanterne af, når du har brug for mere smidighed eller bevægelsesfrihed. En inderhandske under dine almindelige vanter eller handsker skaber desuden et lag af luft, der giver en ekstra varme. Så slipper du for at fryse og kan fortsat have en varm og dejlig dag ude i naturen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!