Vanter

(178 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Junior Reflective Mittens Silver/Black
 

På de rigtig kolde dage findes der ikke meget, der slår et par rigtigt varme tommelfingervanter. Følelsen af at bære et par varme vanter er ikke langt fra følelsen af at koge en varm kop kaffe på fjeldet efter en lang ski- eller vandretur.

Vanter til børn

Ingen forældre vil se deres børn fryse. Et par gode vanter, der holder varmen, øger mulighederne for en glad udflugt, selv for de mindste i familien. Foruden et stort udvalg af tommelfingervanter til voksne har vi også et stort udbud til børn fra nul år og opefter.

Når børnene bliver lidt større og dermed mere aktive, kan man ikke undervurdere vigtigheden af, at tøjet holder dig varm og tør. Først og fremmest bør tøjet også sidde godt og komfortabelt. Tommelfingervanter, som kan snøres ind omkring håndleddet, gør eventyret til en leg, og det behøver ikke at slutte med frosne hænder eller sne inde i vanterne. Et godt tip er at vælge en større størrelse, så der er plads til en inderhandske, hvorfor du opnår den bedste mulige varme til dit barn, men også til dig selv.

Supplér med et par inderhandsker, så du får ekstra varme

Køb også et par inderhandsker til under tommelfingervanterne, så du nemt kan tage vanterne af, når du har brug for mere smidighed eller bevægelsesfrihed. En inderhandske under dine almindelige vanter eller handsker skaber desuden et lag af luft, der giver en ekstra varme. Så slipper du for at fryse og kan fortsat have en varm og dejlig dag ude i naturen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!