Børne & Juniorhuer

(130 varer)
Blank

Anbefalet

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Huer tilhører den kategori af tøj, hvor risikoen for kløe og stikken er størst. Noget, som børn såvel som forældre lykkeligt undgår for at beholde glade ansigter og især huen på hovedet til de ekstra kølige dage.

Her finder du de smukke huer, børn ønsker at bære

Sammen med sko og sokker er huen den beklædningsgenstand, der normalt ryger af, hvis det ikke er vellidt af børnene. Hvis du som forælder ønsker at sikre, at dit barn holder sig varm og holder huen på hovedet, selv når du ikke er i nærheden, råder vi dig til at erhverve dig en rigtig god hue. Hos Outnorth finder du både varme og kølige børnehuer, der er fremstillet i et behageligt materiale, der helt sikkert bliver populært, forbliver på hovedet og holder dit barn varmt hele dagen. Strikkede og hæklede huer bliver ofte fravalgt i den tro, at de kløer eller kradser mere, men det afhænger meget af valget af materiale snarere end valget af fremstillingsmetoden. Mange hæklede og strikkede huer er desuden fleeceforet på indersiden, hvilket gør dem ekstra skønne og bløde mod hovedet og ørene.

Varm på både hoved og hals

Der er delte meninger om, hvor meget af din kropsvarme, der faktisk går tabt gennem hovedet, men vi er næsten alle enige om, at vi bliver koldere, hvis vi ikke bærer en hue. Du har sikkert oplevet ubehag, når ørerne bliver for kolde, og det er givetvis noget, du ikke ønsker for dit barn. Men det er ikke kun i vintermånederne, at det er godt at beskytte hovedet, det kan være lige så vigtigt, når solen skinner kraftigt, så man undgår, at barnet brænder sig selv på hovedet eller får solstik. Hos Outnorth finder du åndbare solhatte, der hjælper med at beskytte dit barns hoved mod solens stærke stråler.

Når kulden kommer kravlende, er halsen også et sårbart område. Med en omfattende balaclava holder du både hoved og hals varm. Hermed holder du kold luft og blæst væk, som ellers nemt glider ind mellem sprækkerne i tørklædet. De varme og komfortable modeller finder du bl.a. fra Didriksons og Woolpower.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!