Løbekasketter og Huer

(114 varer)

Når man løber eller cykler med pandebånd eller en cap, er det meget vigtigt, at de enkelte dele sidder, som de skal og ikke risikerer at glide ned. Glider de ned i øjnene eller flyver af i farten, tager de nemt fokus fra selve aktiviteten. En cap eller hue, der er beregnet til løb, er tilpasset, så den sidder, som den skal, under de forskellige forhold. Denne type tilbehør har også en god åndbarhed, der bidrager til, at du slipper for at blive kold, når du sveder. Med en løbecap eller hue er du velforberedt til dine løbeture, når temperaturen falder.

Flere af de huer og caps, vi forhandler, kan justeres, og de passer både kvinder og mænd, uanset om du har et stort eller lille hoved.

Løbehuer

Tilhører du dem, der alligevel tager ud på en løbetur, når det begynder at blive koldt udenfor, ved du helt sikkert, at en hue kan være din bedste ven på løbeturen. En tætsiddende hue kan også være fin under cykelhjelmen på de kølige dage. Er du vild med at sejle, eller vandrer du på det kolde fjeld, kan en stram og vindtæt hue gøre aktiviteten til en dejlig oplevelse, på trods af blæst og kulde.

Skal du gerne have fuld bevægelsesfrihed om hovedet, eller løber du med en hestehale, kan du finde flere forskellige hårbånd eller en balaclava, som et godt alternativ til løbehuen.

Løbecap

En løbecap er formet til at være komfortabel og ikke mindst til at sidde godt på hovedet under høj aktivitet. Med en cap til løb, beskytter du også ansigtet mod både regn og sol. Er du en tidlig morgenløber, kan det være skønt at gemme morgenfrisuren bag en florlet løbecap!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!