Løbekasketter og Huer

(117 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Running Windblocker Headband White
 

Når man løber eller cykler med pandebånd eller en cap, er det meget vigtigt, at de enkelte dele sidder, som de skal og ikke risikerer at glide ned. Glider de ned i øjnene eller flyver af i farten, tager de nemt fokus fra selve aktiviteten. En cap eller hue, der er beregnet til løb, er tilpasset, så den sidder, som den skal, under de forskellige forhold. Denne type tilbehør har også en god åndbarhed, der bidrager til, at du slipper for at blive kold, når du sveder. Med en løbecap eller hue er du velforberedt til dine løbeture, når temperaturen falder.

Flere af de huer og caps, vi forhandler, kan justeres, og de passer både kvinder og mænd, uanset om du har et stort eller lille hoved.

Løbehuer

Tilhører du dem, der alligevel tager ud på en løbetur, når det begynder at blive koldt udenfor, ved du helt sikkert, at en hue kan være din bedste ven på løbeturen. En tætsiddende hue kan også være fin under cykelhjelmen på de kølige dage. Er du vild med at sejle, eller vandrer du på det kolde fjeld, kan en stram og vindtæt hue gøre aktiviteten til en dejlig oplevelse, på trods af blæst og kulde.

Skal du gerne have fuld bevægelsesfrihed om hovedet, eller løber du med en hestehale, kan du finde flere forskellige hårbånd eller en balaclava, som et godt alternativ til løbehuen.

Løbecap

En løbecap er formet til at være komfortabel og ikke mindst til at sidde godt på hovedet under høj aktivitet. Med en cap til løb, beskytter du også ansigtet mod både regn og sol. Er du en tidlig morgenløber, kan det være skønt at gemme morgenfrisuren bag en florlet løbecap!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!