Huer & halstørklæder

(10 varer)

Hos os finder du et stort udvalg af huer og pandebånd til både eventyr og hverdag. Hvis du vil købe huer online, finder du garanteret det helt rigtige her hos os på Outnorth - uanset præferencer med hensyn til stil, design og egenskaber. Her finder du nemlig flere former for varmende huer og pandebånd til efterårets bidende blæst og de kolde nordiske vintre.

Fra enkle hverdagshuer til varme pelshuer

Hos os finder du alt fra enkle beanies til meget varme huer. Blandt de større og varmere beklædningsdele finder du huer med kunstpels og øreklapper, som holder hovedet varmt, selv når kulden rigtig bider. Disse pelshuer kommer fra mærker som Fjällräven, Didriksons og Stetson.

Hvis du er på udkig efter en hue eller et pandebånd til sportsaktiviteter, tilbyder vi en masse med en god åndbarhed ved en høj intensitet, som samtidig varmer både hoved og ører. Sportshuer til løb, cykling og skiløb finder du her hos Outnorth fra bl.a. Houdini, Buff, Craft og Lundhags.

Børne- og juniorhuer

Vi har naturligvis også et stort udvalg af børne- og juniorhuer. Disse fås i størrelser som 0-2 år, 3-4 år, 7-8 år og 9-10 år, ligesom vi forhandler en masse onesize huer.

Ved at købe varme og lækre huer til dine børn, kan du bedre være sikker på, at de bliver siddende på hovedet. Blandt vores udbud af børnehuer findes der masser af varianter i lækre materialer, som børnene bliver vilde med, samtidig med at de er funktionelle og holder hovedet varmt - trods blæst og kulde.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!