Anorakker

(76 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Loen Anorak Black
 

Anorakken er en sand klassiker, der aldrig synes at gå af mode. Den er ikke blot smuk, men rent funktionelt er den også meget alsidig og klarer en lang række forskellige aktiviteter. En klassisk anorak er karakteriseret ved, at lynlåsen sjældent går længere end til brystet, mens en stor brystlomme og en hætte beskytter dit ansigt mod vind og kulde.

Hos os finder du stilfulde og funktionelle anorakker fra bl.a. Norröna, Fjällräven og Bergans, der både fås i kvinde- og herrestørrelser.

Anorak er britisk slang for en person med en meget stærk niche og særlig interesse, eksempelvis en person, der er helt vild med friluftsliv, men du behøver såmænd ikke være friluftsinteresseret for at bære en anorak. Den er en nyttig klassiker, også for dem, der ønsker at være funktionelle i hverdagen.

Forår- og efterårsjakke

Når man henter sin anorak ud fra skabet, er det et klart tegn på, at foråret er på vej. Ligeledes efter sommeren, når den skal beskytte kroppen mod de kølige efterårsvinde. Med sin store hætte bliver anorakken en elsket følgesvend i et blæsende efterår samt forår.

En alsidig klassiker

Anorakken passer godt til mange forskellige anledninger. Flere af de anorakker, vi sælger, er egnet til skiløb, klatring, vandreture og andre udendørs eventyr, hvor vinden kan blæse meget, men kulden endnu ikke har ramt. Når det bliver koldere, fungerer anorakken også godt over ​​flere lag varmt tøj, fordi det generelt er en luftig beklædningsgenstande.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!