Dunjakker

(406 varer)

Det er kun ganske få beklædningsgenstande, der kan overtrumfe en højkvalitativ dunjakke til vinterens koldeste og blæsende måneder. Takket være dens termiske egenskaber og den komfortable pasform er en dunjakke et must hver eneste vinter. Her på Outnorth har vi samlet dunjakker til hele familien, der fungerer lige så godt på vandreture som til skiløb i bjergene. De kan også ”bare” anvendes til hverdagsbrug.

Dun og fjer

I en dunjakke er der altid en blanding af dun og fjer i jakkens polstring. Normalt består en dunjakke af ca. 80-90% dun, mens den resterende del består af fjer. Jo højere andelen af polstringen er i jakken, der består af dun, desto varmere bliver dunjakken generelt set. Det er imidlertid vigtigt, at der er en vis procentdel bestående af fjer, da de hjælper med at holde dunene samlet og letter transporten af fugt.

Dun kan isolere op til 4 gange mere effektivt end en jakke, der er lavet udelukkende af syntetiske fibre. Endvidere er holdbarheden bedre, og de varmende egenskaber holder op til 10 gange længere.

Fill Power og dunprodukter

Når man taler om dunjakker og deres egenskaber, refererer man ofte til "fillpower". Fillpower er et mål, der anvendes til at bestemme luftigheden eller dunproduktets fluffiness. Jo højere fillpower en dunjakke har, detso bedre mulighed er der for, at jakken modstår kulde og vind. Målet fortæller os også, hvor let eller svært det er at presse en dunjakke sammen, hvilket kan være afgørende ved købet af en dunjakke, der skal benyttes til f.eks en vandretur i bjergene. Eftersom de fleste ofte har begrænset plads i rygsækken, bør man gå efter en jakke, som nemt kan komprimeres og opbevares i rygsækken. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!