Dunjakker

(520 varer)

Let, behagelig og meget praktisk. Med følgende tre ord kan en dunjakke meget vel beskrives. Hvis du mangler en jakke, der kan lidt af det hele samtidig med, du ikke går på kompromis med den gode stil og et forholdsvis moderigtigt look. Find den dunjakke, du synes allerbedst om her på siden, hvorfra du kan købe om online i dag. Vi har nemlig et stort og bredt udvalg med forskellige modeller, designs og varemærker, så der findes garanteret også én, der passer til dig.

Vælg den rigtige dunjakke

Som så meget andet handler det i høj grad om, at du finder den variant, der passer bedst til dine behov. Et af de vigtigste ting er måske, at du vælger en, du synes om og kan lide at have på. Der er nemlig langt større chance for, at du får brugt din nye dunjakke og størst mulig glæde af den, når du føler, den passer til dig og din Herudover er der forskellige ting, funktioner og egenskaber, du kan overveje betydningen af for dig.

Et godt – og let - mellemlag

Dunjakken har desuden den fordel, at den ikke fylder meget i forhold til, hvor meget den. Det skyldes hovedsageligt, at dun er verdens bedste isoleringsmateriale i verden set i forhold til vægten. Dun vejer som bekendt ikke meget, hvorfor du med en dunjakke derfor får en jakke, der isolerer godt, men som ikke optager meget plads. Det gør den blandt andet meget velegnet som et isolerende mellemlag, ligesom den er velegnet at komme i tasken, når du skal på tur og have den med dig i tasken.

Dynejakke eller dunjakke?

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på en dynejakke og en dunjakke? I så fald er du formentlig ikke den eneste. Det er to ord, der bruges i flæng om den bløde og komfortable jakketype. Med de to er der da også tale om jakker, der minder meget om hinanden. Forskellen imellem en dynejakke og en dunjakke er egentligt meget simpel: Med en dunjakke forstås en jakke, der er lavet med fyld af naturlige dun. Det kan som nævnt enten være gåsedun eller de mere luksuriøse andedun. Dynejakken er i stedet en dunjakke med syntetiske dun. Med en sådan får du først og fremmest en jakke, der udseendemæssigt minder om dunjakken. Prisen på en dynejakke er typisk lavere, end den er på en dunjakke – men kvaliteten er ligeså en anden end ved sidstnævnte.

Mange brands at vælge imellem – køb i dag

Dunjakken er om nogen en jakke, der har fået et comeback de seneste par år – og der er nu mange sports-, fritids- og modebrands, der har givet sit besyv med i den store pulje af dunjakker. Det betyder blandt andet, at valgmulighederne er mange, og det er vigtigt, når nu smag, behag og begejstring for den nyeste mode er forskellig fra person til person.

Se vores store udvalg og køb din nye dunjakke online hos Outnorth.dk – vi leverer den til dig uden beregning, hvis beløbet overstiger 499 kr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!