Forårsjakker

(161 varer)

Der findes ikke noget bedre end at finde den lidt tyndere jakke frem, når foråret endelig viser sig. Eller endnu bedre - at købe en splinterny forårsjakke. Hvis du vil finde et bedre forårstegn, skal du nok lede længe.

Uanet om du leder efter noget flot til dine forårsfornemmelser eller noget funktionelt til de kommende udendørsaktiviteter, får du et stort udvalg af forårsjakker her hos os på Outnorth. Vi forhandler nemlig både forårsjakker til kvinder, herrer og børn samt fra en række forskellige producenter som Fjällräven, Norröna, Didriksons og Haglöfs med flere. Med en forårsjakke af en god kvalitet har du et stykke tøj, du kan bruge i mange år fremover.

Anorakken - klassisk forårsjakke, der ikke bliver umoderne

At finde anorakken frem fra garderoben er et rigtigt forårstegn. Anorakken passer godt til mange aktiviteter, men er også et smart og klassisk stykke tøj til hverdagen. Flere af de anorakker, vi forhandler, fungerer optimalt til flere forskellige aktiviteter, såsom klatring, skiløb og vandring. Anorakken er perfekt over flere lag, da den både er luftig og rummelig.

Vindtætte forårsjakker

Foråret er en af vores mest populære årstider, og det bydes varmt velkommen af de fleste. Men med den nye årstid kommer også forårsvindene, og herigennem skabes behovet for en funktionel vindtæt jakke til dem, der ofte befinder sig udendørs. Med en vindtæt jakke kan du møde både foråret og dets vinde, uden at du behøver at fryse.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!