Forårsjakker

(165 varer)

Forårsjakker - let og lun mode

Der findes ikke noget bedre end at finde den lidt tyndere jakke frem, når foråret endelig viser sig. Eller endnu bedre - at købe en splinterny forårsjakke. Hvis du vil finde et bedre forårstegn, skal du nok lede længe.

Uanet om du leder efter noget flot til dine forårsfornemmelser eller noget funktionelt til de kommende udendørsaktiviteter, får du et stort udvalg af forårsjakker her hos os på Outnorth. Vi forhandler nemlig både forårsjakker til kvinder, herrer og børn samt fra en række forskellige producenter som Fjällräven, Norröna, Didriksons og Haglöfs med flere. Med en forårsjakke af en god kvalitet har du et stykke tøj, du kan bruge i mange år fremover.

Her gør en forårsjakke en forskel

Du har glæde af en forårsjakke, når:

Hvilken forårsjakke skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du bliver glad for din nye forårsjakke. Derfor er der nogle ting, du bør overveje, før du kaster dig ud i det store marked af forårsjakker.

Anorakken - klassisk forårsjakke, der ikke bliver umoderne

At finde anorakken frem fra garderoben er et rigtigt forårstegn. Anorakken passer godt til mange aktiviteter, men er også et smart og klassisk stykke tøj til hverdagen. Flere af de anorakker, vi forhandler, fungerer optimalt til flere forskellige aktiviteter, såsom klatring, skiløb og vandring. Anorakken er perfekt over flere lag, da den både er luftig og rummelig.

Vindtætte forårsjakker

Foråret er en af vores mest populære årstider, og det bydes varmt velkommen af de fleste. Men med den nye årstid kommer også forårsvindene, og herigennem skabes behovet for en funktionel vindtæt jakke til dem, der ofte befinder sig udendørs. Med en vindtæt jakke kan du møde både foråret og dets vinde, uden at du behøver at fryse.

Vandtætte forårsjakker

Skal du bruge jakken til udendørsaktiviteter, er det praktisk, at den er både vind- og vandtæt, for det danske forårsvejr er lunefuldt. Bemærk at nogle jakker er kun vandafvisende, hvilket betyder, at den ikke kan modstå en kraftig regnbyge. Hvis du ved, du kan komme ud for meget regn, så vælg i stedet en regnjakke.

Jakker med eller uden hætte

Har du behov for at kunne dække hoved og hår uden at skulle have en huen med i lommen, er det praktisk at vælge en jakke med hætte. I nogle jakker er hætten skjult i kraven, så den ikke er i vejen, når den ikke er i brug.

En jakke til din figur

Skal din nye jakke ikke alene være praktisk, men også bruges til pæn brug, så skal du vælge en, der passer til din figur.

Vil du gerne skjule din figur så gå efter en A-formet jakke, der fremhæver dine skuldre og skjuler maven. Vil du derimod fremhæve din figur, så vælg en figursyet jakke eller en jakke med bindebånd i livet, så den kan snøres ind, så din talje bliver fremhævet.

Forårsjakker for enhver smag

Uanset om du har brug for en forårsjakke til en aktiv fritid eller til pæn brug, så kan du finde en forårsjakke af høj kvalitet i udvalget herover.

Med en forårsjakke af en god kvalitet har du et stykke tøj, du kan bruge i mange år fremover.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!