Gore-Tex Jakker

(36 varer)

Beklædningsgenstande fremstillet af Gore-Tex kan være din frelser, når vejret skifter uden varsel. Hvis du er vild med at tilbringe mange timer udendørs i et afvekslende vejr, skal du blot vælge en jakke i Gore-Tex. Gore-Tex er et fantastisk materiale, der er vandtæt på ydersiden og har en evne til at ventilere, hvilket betyder, at du ikke bliver kold og svedig. Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af Gore-Tex jakker fra mærker som Haglöfs, Norse og Arc'teryx.

Tør og varm med Gore-Tex

Før du handler, skal du vurdere de betingelser, hvorunder du vil bruge jakken, og hvilke funktioner der er vigtige for dig. Her finder du Gore-Tex jakker til hele familien - mor, far og børn, vælg fra en bred vifte af jakker i forskellige farver og designs, alt afhængigt af din personlige smag. Det unikke ved jakker i Gore-Tex er, at du kan være udendørs i både koldt og vådt vejr, gå hurtigt og svede, men takket være jakkens funktion undgår du at blive nedkølet. Varmen fra din krop ventileres, mens jakken er modstandsdygtig over for regn. Gallon, der er et populært materiale, når det kommer til at regntøj, er ikke åndbart, hvilket medfører, at hvis du bliver varm og fugtig under gallonmaterialet, slutter det med en nedkølet og kold overkrop. Eliminér problemet med Gore-Tex!

Vælg din favorit

Hos Outnorth kan du finde Gore-Tex jakker med smarte lommer og vandtætte lynlåse i dejlige farver. Er du skientusiast, er der jakker i sortimentet med indsyet lomme til liftkort og smarte funktioner, der gør det til en dejlig dag på pisterne. Lad hele familien vælge deres favorit, så I alle er sikret en skøn dag på bjerget!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!