Jagt Jakker

(150 varer)

Ligesom andet jagtudstyr er egenskaberne hos en jakke, der er designet til jagt, mindst lige så vigtig som andet udstyr. Her på Outnorth kan du finde en række af jakker, der forbereder dig på bedste vis til jagtsæsonen, uanset om du ønsker en varm jakke til vinterens jagt, en tynd og smidig model til den varme årstid eller en stille og smidig jakke til de lejligheder, der kræver dette. Vi har funktionelle jagtjakker til damer og herrer fra bl.a. Norröna, Bergans og Fjällräven.

Uanset hvad du jager, kan det betyde lange dage i naturen med et skiftende vejr. De behov, du søger i en jakke, der er designet til jagt, kan være personlige i henhold til dine præferencer og smag, samt hvilken årstid der er tale om. Måske skal jakken kunne tåle forskellige vejrforhold eller være behagelig under de lange og stillesiddende pas. I mellemtiden er bevægelse af den største betydning i mange andre tilfælde.

Forskellen mellem jagtjakke og en almindelig udendørs jakke

Jagtjakker er generelt mere kraftige end almindeligt overtøj, hvilket passer godt, eftersom en stor del af jagten sker i efteråret og vintermånederne. De er typisk fremstillet af Gore-Tex eller andre former for vandafvisende materialer. Specialtilpassede funktioner, som lommer med hul til antenne, tilpasset til jagtradioen, og udgang til hovedtelefoner er eksempler på smarte specialfunktioner hos en del jagtjakker i vores sortiment.

Stille og fleksibel jakke til dem, der har brug for at være mobile

Hvis du flytter dig meget, når du går på jagt, er smidigheden vigtigt. Dit tøj bør også være lydsvagt, ligesom det ikke skal afgive unødig støj, når du bevæger dig rundt i terrænet. Disse funktioner kan findes på flere af de modeller, vi forhandler. Går du på jagt, når det er rigtigt koldt, kan en vinterforet jagtjakke med varme være et bedre valg. Selvfølgelig kan de jagtjakker, som vi forhandler, også anvendes til vandreture eller andre udendørs aktiviteter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!