Parka & Frakker

(334 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Bergen Parka Men Jet Black
 

Parka - en funktionel jakke til hverdagsbrug og eventyr


Når vi taler om parka, tænker de fleste nok på en dunparka med en fluffy pelskrave, der næsten egner sig til den sibiriske vinter, men ofte ses denne type jakke inde i byerne om vinteren. Der findes en lang række parkamodeller, ikke kun til vinterbrug, men også modeller, der både passer til forår, sommer og efterår. Du finder dem endda i et 3-lags Gore-Tex, der tilbyder gode åndbare egenskaber samt et ydermateriale, der sikrer, at fugten ikke trænger ind i jakken.


Grundtanken med en parka er at holde dig varm, tør og beskyttet mod vejret. En jakke i en parkamodel er typisk forsynet med en indbydende hætte, som du kan krybe ind i, når vejret bliver lidt for slemt. Jakken har gerne en række justeringsmuligheder, så du bl.a. kan justere den i taljen, i den nederste søm samt i ærmet. Det er heller ikke usædvanligt, at den er udstyret med mange rummelige lommer.


Hos Outnorth tilbyder vi dig flere forskellige parkamodeller til både kvinder, mænd og børn. Vi har et stort udvalg af parkajakker samt andre jakker fra flere velkendte brands, der fås i mange farver, med eller uden foring samt med dun eller syntetisk dun.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!