Parka & Frakker

(279 varer)

Parka - en funktionel jakke til hverdagsbrug og eventyr

Vi forbinder ofte en parka med en dunparka med en fluffy pelskrave, der næsten egner sig til den sibiriske vinter. Men en parka egner sig faktisk ikke kun til vinterbrug. Du finder også modeller, som passer godt til både forår, sommer og efterår. En parka holder dig varm, tør og beskyttet mod vind og vejr. Derfor er den ideel til hverdagen og udendørs eventyr.

Besøg Outnorth.dk, hvor du kan gå op opdagelse i vores store udvalg af parkaer og find den parka, der passer til dig og dine krav.

Parkaer til enhver lejlighed

Hos Outnorth.dk har vi parkaer til enhver lejlighed med forskellige egenskaber og funktioner. Du kan nemlig finde parkaer i et tre-lags Gore-Tex, som tilbyder gode åndbare egenskaber samt et ydermateriale, der sikrer, at fugten ikke trænger ind i jakken - ideel til dig, som elsker at bruge tid udendørs og udforske naturen i alt slags vejr.

En parka passer også godt til dig, som bare gerne vil have en varm og funktionel jakke, når årstiderne skifter og vejret ligeså. Ofte er parkaer også forsynet med en indbydende hætte, som du kan krybe ind i, når vejret bliver lidt for slemt. Perfekt til de kolde dage og aftener, når vejret ikke er med os.

Funktionel og smart

Udover at holde dig varm og tør er en parka også yderst funktionel. Jakken har nemlig ofte en række justeringsmuligheder, så du bl.a. kan justere den i taljen, i den nederste søm samt i ærmet. Det er heller ikke usædvanligt, at den er udstyret med mange rummelige lommer.

Blandt vores udvalg af parkaer hos Outnorth.dk finder du flere forskellige designs, farver og velkendte brands. Det gør, at du nemt kan finde den parka, som passer til din personlige stil og behov. Her kan du også vælge en parka med eller uden foring samt med dun eller syntetisk dun - alt afhængigt af, hvad du søger.

Shop parkaer hos Outnorth.dk

Hos Outnorth tilbyder vi dig flere forskellige parkamodeller til både kvinder, mænd og børn samt i forskellige prisklasser. Besøg vores hjemmeside i dag og find parkaer til hele familien.

Inde på vores hjemmeside kan du også se vores store udvalg af andre typer jakker - find det her.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!