Skaljakker

(400 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Alesjaure Shell Jacket Women Dark Green
 

En skaljakkes funktion er at beskytte dig mod vind, regn og udvendig slitage. Skaljakker bør også interagere med de andre lag ved at frigive fugt. Næsten alle skaljakker er i dag fremstillet af et funktionelt materiale: Sædvanligvis en membran, såsom Gore-Tex, eller en form for laminering. En skaljakke med membran kan kaldes en to-lags, tre-lags eller en to og halv lags-membranjakke. I en to-lags jakke findes der en løs foring, der beskytter membranen mod slitage indefra. I en tre-lags jakke sidder indertøjet sammen med membranen og yderstoffet. To og en halv-lags jakken har en netlignende beskyttelse, der er fastgjort til indersiden af membranen.

En skaljakke til alle årstider

En skaljakke fungerer godt året rundt takket være dens unikke egenskaber, som beskytter mod både vind og regn. Hvis du er typen, der primært opholder dig udenfor, er det ideelt at købe en god allround jakke i form af en skaljakke, som du kan bruge året rundt. Det eneste, du skal overveje, er, at du skal kunne variere den type beklædningsgenstande, du vælger at bære under jakken, når du ønsker at holde varmen. I sommermånederne kan du bruge skaljakken, som den er, men når det kommer til efteråret, og det bliver koldere, bør du bære en tyk trøje under jakken.

Bestil din skaljakke online

I vores udvalg finder du skaljakker til kvinder, mænd og børn i mange forskellige farver og størrelser fra populære mærker som The North Face, Jack Wolfskin, Haglöfs og Peak Performance. Skaljakker er også designet til at kunne passe alt fra bjergbestigere, skiløbere og motorcyklister til vandrere, skiløbere og snowboardere.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!