Skijakker

(105 varer)

Det giver måske sig selv, men en skijakke er alfaomega, når du skal på skiferie. Og det er bestemt vigtigt, at du har en skijakke, der er god. Her på siden kan du se vores store udvalg af skijakker, hvor du blandt andet kan finde skijakker fra kvalitetsmærker som Haglöfs, The North Face og Bergans.

Vælg den rigtige skijakke

At du vælger den helt rigtige skijakke, kan have afgørende betydning for din oplevelse på pisterne og i sneen. Det kan med andre ord være en rigtig god idé at sætte sig ind i sagerne, ind en du investerer i en. Hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du i det følgende blive meget klogere. Vi giver dig nemlig en liste med de funktioner og egenskaber, som du med fordel kan tage stilling til, inden du køber skijakken. Det gælder vind- og vandtæthed, åndbarhed, varmeegenskaber og øvrige, praktiske funktioner. Det er mere eller mindre alle egenskaber, hvis vigtighed giver sig selv, men alligevel er noget, mange glemmer at have for øje, når de køber en skijakke.

Vandtæthed: Hvorvidt en skijakke er helt vandtæt, afhænger hovedsageligt af, hvilken membran der er brugt heri. Typen og mængden af membran har også noget at skulle have sagt, når det kommer til vind-tætheden. I vores store materialeguide kan du læse meget mere om de forskellige membraner og blive klogere på, hvilken slags passer til dine behov. Vælg altid den jakke, der passer til DIG.

Varmeegenskaber og åndbarhed: Jakken skal naturligvis holde dig varm, når du står ude i sneen. Men der er dog stor forskel på, hvorvidt man fryser meget eller ej. Er du meget kuldskær, skal du selvfølgelig også have det i mente. Hvor varm en jakke, du skal gå efter, afhænger naturligvis også af, hvor meget du normalt bevæger dig på dine ski. Og det afhænger selvfølgelig blandt andet af, hvilken type skisport du dyrker – om det er langrend eller det er alpinski. Det er de samme overvejelser, der skal til, når du skal finde ud af, hvilken grad af åndbarhed jakken skal have. Når du bevæger dig i det omfang, du gør, når du er ude på ski, vil mange komme til at svede. Gør du det, er det vigtigt, at din jakke tillader, at din krop kan ånde. Hvis ikke du kan det, risikerer du, at du i stedet bliver kold og kommer til at fryse. Og det er alt andet lige ikke hensigtsmæssigt, når du er ude i kulden og gerne vil have så meget ud af tiden på pisterne.

Øvrige, praktiske funktioner: Det er naturligvis ovennævnte egenskaber, der er de mest essentielle og vigtige i forbindelse med dit skijakke-køb. Når det er sagt, er der dog en række andre elementer, du med fordel kan have med i overvejelserne. En anden funktion, som oftest viser sig at være yderst praktisk, er velplacerede lommer på skijakken. Det er for eksempel en stor fordel, at du har en lomme til liftkortet, som du hurtigt kan tilgå. Herudover findes der mange andre praktiske funktioner, som kan vise sig at være guld værd. Læs om de forskellige under hver af.

Topturs-, langrends-, tur- eller alpinski-jakke?

Når det kommer til skijakker, findes der forskellige typer, som hver især passer til forskellige skisportstyper. Du kan for eksempel finde langrendsjakker, turskijakker og alpine-skijakker. Her gælder det selvfølgelig om, at du vælger skijakken efter, hvad der passer til den skisport, du ynder at. Når det er sagt, er det vigtigste dog, at skijakken er behageligt at have på. Og at du føler, at du har tilstrækkelig bevægelighed. Det gælder ikke bare i forhold til typen af skisport, men også i forhold til de tidligere nævnte funktioner og egenskaber. Skijakken skal sidde ordentlig på dig, da du ellers risikerer, at den ikke virker optimalt. Skitøj er langt mere funktionelt, når det passer til din krop og til dine behov.

Find en skijakke og resten af skitøjet her

Skijakken er uden tvivl vigtig, men det er naturligvis ikke jakken, der gør det alene. Det, du har på indenunder, har bestemt også noget at skulle have sagt. Her på Outnorth.dk har vi et bredt udvalg af alt i tøj og tilbehør til skisport, og det gælder naturligvis også skiundertøjet og de øvrige lag, der sammen med skijakken sørger for, at du holder varmen. Se vores udvalg af skiundertøj, hvor vi har modeller til både herre-, dame- og børneudgaver. Du har selvfølgelig også brug for skibukser, der passer til jakken, og dem kan du finde iblandt de mange varianter, vi har her hos Outnorth.dk. Mangler du også udstyr, kan du finde alt, du skal bruge i udvalget af tilbehør til ski og snowboard. Bestil online i dag – så leverer vi det gratis til dig, hvis du køber for over 500 kr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!