Softshelljakker

(187 varer)

Softshelljakker er blevet et populært alternativ til fleecejakker og lignende materialer. Den bedste egenskab, som softshelljakkerne tilbyder, er åndbarheden. Desuden er denne type jakker ofte både vandafvisende, slidstærke, vindtætte og varme. I vinterhalvåret er en softshelljakke et perfekt mellemlag, hvis du går efter lag på lag-princippet.

Hos os på Outnorth finder du softshelljakker til kvinder, mænd og børn i forskellige stilarter og fra en række forskellige mærker, bl.a. fra Haglöfs, Lundhags og Fjällräven.

Softshell fungerer perfekt til klatring

Softshelljakken er smidig og passer til det alsidige friluftsmenneske, der bl.a. dyrker klatring. Flere af modellerne i vores sortiment kan foldes sammen og opbevares i en lomme. En del af modellerne er også tilpassede til klatring ærmerne, ligesom de er vandafvisende og vindresistente. Materialet er blødt og smidigt, og den største fordel med en softshelljakke er de gode åndbare egenskaber. Med andre ord er den perfekt til svedige eventyr, eller når du risikerer at blive våd, men ikke vil have helt vandtætte materialer og behøver hurtigtørrende tøj.

Blødt softshell

En softshelljakke er noget blødere end eksempelvis skaljakker og hardshell. Ofte er produkter af softshelltypen noget tykkere, da de bygger på et lag på lag-princip, men erstatter derfor i mange tilfælde funktionen af at bære flere lag, og denne type jakker giver derfor en god ventilation. Softshell egner sig til de fleste vejrforhold, foruden de varme dage, hvor det kan passe bedre med en noget tyndere model.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!