Softshelljakker

(13 varer)

Softshelljakker er blevet et populært alternativ til fleecejakker og lignende materialer. Den bedste egenskab, som softshelljakkerne tilbyder, er åndbarheden. Desuden er denne type jakker ofte både vandafvisende, slidstærke, vindtætte og varme. I vinterhalvåret er en softshelljakke et perfekt mellemlag, hvis du går efter lag på lag-princippet.

Hos os på Outnorth finder du softshelljakker til kvinder, mænd og børn i forskellige stilarter og fra en række forskellige mærker, bl.a. fra Haglöfs, Lundhags og Fjällräven.

Softshell fungerer perfekt til klatring

Softshelljakken er smidig og passer til det alsidige friluftsmenneske, der bl.a. dyrker klatring. Flere af modellerne i vores sortiment kan foldes sammen og opbevares i en lomme. En del af modellerne er også tilpassede til klatring ærmerne, ligesom de er vandafvisende og vindresistente. Materialet er blødt og smidigt, og den største fordel med en softshelljakke er de gode åndbare egenskaber. Med andre ord er den perfekt til svedige eventyr, eller når du risikerer at blive våd, men ikke vil have helt vandtætte materialer og behøver hurtigtørrende tøj.

Blødt softshell

En softshelljakke er noget blødere end eksempelvis skaljakker og hardshell. Ofte er produkter af softshelltypen noget tykkere, da de bygger på et lag på lag-princip, men erstatter derfor i mange tilfælde funktionen af at bære flere lag, og denne type jakker giver derfor en god ventilation. Softshell egner sig til de fleste vejrforhold, foruden de varme dage, hvor det kan passe bedre med en noget tyndere model.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!