Cykeljakker

(21 varer)

Uanset årstiden kan dét at tage en jakke med på cykelturen være forskellen mellem et godt eller dårligt cykeleventyr. Begynder det pludseligt at regne midt på en ellers skøn sommerdag, vil du takke dig selv for at have pakket en enkel jakke, der kan holde den værste regn borte. Cykler du året rundt, har du endnu flere gode grunde.

Vigtige ting at tænke på, når du vælger en cykeljakke

Hals og nakke er et udsat område, hvis det blæser og er koldt. En høj krave gør det mere bekvemt i disse lag. Hvis det senere blive varmere, kan det være godt, hvis jakken har lommer, så du kan gemme handsker eller andet væk. Flere modeller har også aftagelige ærmer til de rigtig varme dage på cyklen.

Synlige farver og reflekser øger sikkerheden for dig og andre trafikanter, ikke mindst ud på efteråret og vinteren, hvor det hurtigere bliver mørkt. Tænk også på, at jakken skal dække hele ryggen, selv når du sidder fremoverbøjet på cyklen. Det er vigtigt, at jakken sidder ordentligt, når du cykler, og den skal helst ikke flagre i vinden.

Vælg cykel ud fra årstid

Når det er varmt udenfor og ikke blæser, er en cykeljakke med den mindst mulige modstand og størst mulige smidighed og kropsnære pasform det bedste valg. Er det rigtigt varmt, kan visse ekstra tynde jakker tilmed foldes sammen og stoppes ned i lommen, indtil temperaturen daler, eller det begynder at blæse. Når efteråret kommer, kan det nemt blive blæsende, og risikoen for kold regn er større. Så passer det bedst med materialer, der gerne er både vindtætte og vandafvisende.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!