Langrendsjakker

(87 varer)

Der er forskellige skiløbere, og din type afgør dine behov, samt hvilke krav du stiller til en jakke til langrend. Står du på ski som motionsform, har du højst sandsynligt ikke de samme krav, som hvis du var eliteløber. Uanset hvilken type skiløber du er, findes den perfekte jakke til dine behov her hos Outnorth. I vores udvalg findes der jakker fra bl.a. Haglöfs, Salomon og Odlo.

Den mest fantastiske form for motion i vinterhalvåret er skiløb. Med en god jakke, der opfylder dine behov og forventninger, drømmer du snart om at tage på skitur hver dag. I vores sortiment findes der jakker til både damer og mænd.

Vælg den rigtige jakke ud fra din skitype

De egenskaber, som du behøver i din skijakke til langrend, er anderledes end ved de almindelige jakker. Hvis du går en tur i fjeldene, har du brug for visse egenskaber, og er du en sporty langrends-skiløber, har du brug for andre vigtige funktioner. Er du typen, der flyver frem i sporet, er den mindste mulige modstand og ventilation af største vigtighed, mens en klassisk anorak kan fungere perfekt til dig, der satser på en simpel fjeldtur.

Hold dig varm og tør med det rigtige tøj til de lange dage på ski

En skitur er oftest en længere udflugt, og det er vigtigt at holde sig både varm og tør i disse situationer. At eje en god jakke til langrend, der er åndbar og holder dig varm, er alle pengene værd. Skal din jakke fungere optimalt, er det vigtigt at tænke på, hvad du bærer tættest på huden. Kig i vores sortiment og find det skiundertøj, der passer bedst under din nye jakke.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!