Løbejakker

(4 varer)

Løb gør sig bedst udendørs og giver mere end bare god motion. Der er mange løbeentusiaster, der foretrækker frisk luft og ønsker at kunne opdage naturen langs vejen i stedet for at lytte til løbebåndet i et fitnesscenter. Hos os finder du løbejakker til både forårsløberen og dig, der begiver dig udenfor - uanset vejret.

Vigtige faktorer, når du vælger jakke til løb

Sørg for at anskaffe dig en løbejakke med en god pasform, så den ikke flagrer i vinden. Med en kropsnær jakke kan du flyve frem i løbesporet, uden at vinden stopper dig. Hvis du ved med dig selv, at du begiver dig ud, uanset vejr og vind, kan det være en god idé at købe en vindafvisende eller vandtæt jakke. Tænk dog på, at åndbarheden hos en helt vandtæt jakke ofte ikke er lige så god som hos en såkaldt vandafvisende jakke. 

Løbejakke alt afhængig af sæsonen

Selvom du tilhører dem, der foretrækker en lang løbetur, uanset om det blæser eller regner, vil du have gavn af at holde dig varm og tør under løbeturen. En jakke, der tåler regn og rusk i kombination med en god ventilation og åndbarhed kan helt sikkert blive din bedste ven. Tilhører du de rigtige vovehalse, der løber om vinteren, kan du kombinere en varmere jakke med et par skridsikre såler, så du ikke falder på de isede overflader.

Kølige sommermorgener kan hurtigt slå om og blive til en varm sommerdag under selve løbeturen. Skulle det ske, findes der heldigvis løbejakker med aftagelige ærmer, så du hurtigt og nemt kan omdanne jakken til en vest.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!