Løbejakker

(22 varer)

Indånd den friske luft, mens en fornuftig og smart løbejakke tager den værste kulde. Løb gør sig bedst udendørs og giver mere end bare god motion. Hos Outnorth.dk finder du løbejakker til både forårsløberen og dig, der begiver sig udenfor - uanset vejret. Opdag naturen og bestil din nye løbejakke til mænd og kvinder hos Outnorth.dk.

Hvilken løbejakke skal jeg vælge?

“Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Når du skal løbe en tur, passer ordsproget godt ind. For at være godt klædt på, er en funktionel løbejakke uundværlig.

Hvordan finder du så den bedste løbejakke? Det er vigtigt, at din nye løbejakke har en god pasform, er åndbar og let at bevæge sig i. På den måde kan du bevæge dig ubesværet og samtidig holde varmen på de kølige løbeture. I vores udvalg er stilen let og minimalistisk, så du undgår, at overflødige detaljer tynger jakken.

Når du køber en løbejakke, bør du derfor overveje at:

I vores udvalg finder du velkendte mærker såsom Kari Traa, Bergans, Haglöfs og Asics. Vi har løbejakker til både damer og herrer, samt forskellige, farver og modeller. Drop løbebåndet i et fitnesscenter og oplev de mange fordele ved en løbetur i det fri.

Se også vores udvalg af løbesko.

Hvordan plejer og vasker jeg min løbejakke?

Finder du en jakke, der tåler regn og rusk i kombination med god ventilation og åndbarhed, har du helt sikkert den bedste løbemakker. Derfor vil det være en skam, hvis den går i stykker efter første vask.

Når du har brugt din løbejakke, bør du skylle den i rent vand efter brug. Hæng den op, så materialet får luft til at ånde og komme af med fugt og sved. Brug special tekstilvask, hvis du bruger din løbejakke hyppigt. Er din jakke vand- og vindtæt, er det vigtigt, at du bevarer jakkens funktionelle egenskaber. Brug derfor et vaskemiddel, der er beregnet til funktionelt tøj.

Se også vores funktionelle cykeljakker.

Find funktionelle løbejakker til mænd og kvinder hos Outnorth.dk

Hos Outnorth.dk har vi gratis ombytning og 30 dages returret. Rul op og tjek udvalget af lækre løbejakker. Vi har hurtig levering, så du inden for nogle få dage kan tage din nye løbejakke i brug. Find og bestil trygt din nye løbejakke hos Outnorth.dk.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!