Trekkingjakker

(165 varer)

Hvis du elsker de lange dage i skoven eller gåture ude på fjeldet, finder du den rette vandrejakke her hos Outnorth. Vi har nemlig både vandrejakker til kvinder, mænd og børn, og de kommer fra en række forskellige producenter, der tilbyder en høj kvalitet, som også klarer de lange dage i hårdt vejr. Vandrejakker er et samlet begreb for jakker, der egner sig til at vandre i, men de er ofte også lige så gode til andre slags aktiviteter.

Gode ting at tænke på ved valg af en vandrejakke

Præcis hvad, der er den optimale vandrejakke, er selvfølgelig meget individuelt, men der er nogle ting, du bør tænke på, inden du vælger den endelige jakke. En smidig og følsom jakke er selvfølgelig at foretrække frem for noget, der er ”klodset”, da du har brug for en god bevægelsesfrihed. Det er også meget vigtigt at kunne komme til sine ting i de smarte lommer, så du slipper for at tage rygsækken af hver gang, du har brug for noget.

Jakker med en god åndbarhed passer godt til vandring

På vandreture, hvor du går langt, er en jakke med en god åndbarhed næsten lige så vigtig som gode vandresko. En softshelljakke er et godt eksempel på en jakke med en sådan egenskab. Se også vores materialeguide for flere materialer med god ventilation.

Mange jakker, der er åndbare, har gode vandafvisende egenskaber, men hvis der skulle komme et ordentligt regnskyl, kan det være bedre at vælge en enklere regnjakke fra rygsækken. En helt vandtæt jakke tilbyder sjældent en lige så god ventilation, og risikoen for nedkøling bliver stor, hvis du sveder meget under vandringen, og din jakke ikke ånder i tilstrækkelig grad.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!