Regnbukser

(4 varer)

Er du ofte ude i meget regn og rusk? Så kan det være guld værd at investere i et par yderst behagelige regnbukser af en høj kvalitet. Der er ingen grund til, at du skal gå rundt og blive både kold og våd, og derfor har vi her hos Outnorth valgt at forhandle et velassorteret sortiment af regnbukser fra mange af de mest populære brands, som passer til alle. Du finder bl.a. vandtætte bukser fra Tenson, Haglöfs, The North Face, Marmot, Didriksson og Jack Wolfskin for blot at nævne nogle af de mange brands, der producerer rigtig gode regnbukser, som du kan anvende i mange år fremover.

Regnbukser til hele familien

Vi tilbyder regnbukser af en høj kvalitet til både kvinder og mænd, men vi har også regnbukser til børn med dertilhørende jakke, som fungerer lige så godt til hverdagsbrug som til skolegården. Sættet kan naturligvis også anvendes, hvis I laver en eller anden udendørs aktivitet såsom at plukke bær eller svampe i skoven.

Har du et ønske om at skille dig ud fra mængden, har vi regnbukser i flere smarte farver, men ønsker du et mere diskret look, finder du også regnbukser i nogle mere subtile nuancer som f.eks. sort og grå.

Ikke flere klæbrige regnbukser!

Mange af os undgår gerne regnbukser, da vi har dårlige erfaringer med, at de ofte klæber sig fast til benene, når man rører sig meget, eksempelvis på vandre- eller cykelture. Dette er dog blevet ændret i de seneste år, da mange af dagens regnbukser fremstilles i et materiale, der reducerer kondens, hvorfor bukserne ikke klæber sig fast, men i stedet føles helt bløde og glatte mod huden, selv ved svedige aktiviteter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!