Regnfrakker

(72 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Sydkoster Women's Coat Black
 

Når det regner, og blæsten slår ind fra forskellige retninger, er det ikke sikkert, at en regnjakke, som stopper under hoften kan holde dig tør nok, hvis ikke du er klædt ordentlig på. Med en solid regnfrakke lader du ikke regnen stoppe dig, og du kan nyde at være udendørs, uanset vejret.

Vi har flere forskellige lange regnfrakker, du kan vælge imellem. Der er forskellige farver i vores sortiment, hvor favoritterne kan findes blandt mærker som Helly Hansen, Tretorn og Bergans.

Funktionelt med en regnfrakke

Det er smart og funktionelt at bære en regnfrakke, og alle frakkerne i Outnorths sortiment har en praktisk hætte, hvilket frigør dine hænder fra paraplyen. Med en regnfrakke kan du bære kasser, fiske, trække barnevognen, drikke varm chokolade eller noget helt andet, der kræver bevægelseshed. Er du udendørs og har brug for at sidde ned, er det praktisk med en lang frakke, der beskytter dine ben, når du sidder ned uden regnbukser.

En foret regnfrakke holder dig varm og tør

Med en foret regnjakke holder du dig både varm og tør, og du behøver ej at bøvle med flere lag. Det er perfekt, hvis du hurtigt vil ud i regnen, og du bør ikke længere være bekymret for uvejr.

Vi har et nøje udvalgt sortiment af regnfrakker og regnjakker, og vi er sikre på, at du kan finde din favorit her på Outnorth. Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!