Regnsæt

(113 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
UB Classic PU Rainset Unisex Green
 

Hos os på Outnorth finder du regntøj til regn, rusk og uvejr. Vi har regntøj fra mærker som Didrikson, The North Face og Tenson. Det kan være praktisk med regntøj, hvis du er ude på havet, oppe i fjeldene eller blot cykler hjem i den silende regn.

I vores sortiment af regntøj finder du nemt vandtæt regntøj til både kvinder, mænd og børn i flere forskellige farver og modeller. Vi har kort sagt regntøj til hele familien og forsikrer, at du kommer på eventyr, selvom det regner. Der er ganske enkelt ingen undskyldning for ikke at være udendørs. Har du ikke brug for hele sættet, fungerer delene også ideelt hver for sig. Vi har i øvrigt også unisex modeller, hvilket er ekstra praktisk, hvis et par vil dele et sæt.

Regntøj til cykling

Hvilket regntøj der fungerer bedst, afhænger af aktiviteten. Selvom det er bedre at være tør under cykelturen, fungerer det oftest bedre med noget bevægeligt og mere følsomt. Derfor er klassiske materialer som galon ude, men mange andre typer af jakker og regntøj, der er både kropsnære og smidige, kan være et godt alternativ.

Regnponcho - et godt alternativ til regntøj

Er du typen, der vandrer, er det vigtigt, at tøjet har en god åndbarhed. Et godt alternativ til rejsen er en solid regnponcho, der beskytter dig og rygsækken, når regnen kommer. Supplér gerne med et par vandtætte bukser eller chaps, hvis du ønsker mere beskyttelse til benene. Uanset hvilket udstyr du vælger, kommer du til at nyde dine udendørsaktiviteter, selvom vejret ikke umiddelbart tillader det - det er, hvad vi kalder valgfrihed!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!