Regnsæt

(93 varer)

Hos os på Outnorth finder du regntøj til regn, rusk og uvejr. Vi har regntøj fra mærker som Didrikson, The North Face og Tenson. Det kan være praktisk med regntøj, hvis du er ude på havet, oppe i fjeldene eller blot cykler hjem i den silende regn.

I vores sortiment af regntøj finder du nemt vandtæt regntøj til både kvinder, mænd og børn i flere forskellige farver og modeller. Vi har kort sagt regntøj til hele familien og forsikrer, at du kommer på eventyr, selvom det regner. Der er ganske enkelt ingen undskyldning for ikke at være udendørs. Har du ikke brug for hele sættet, fungerer delene også ideelt hver for sig. Vi har i øvrigt også unisex modeller, hvilket er ekstra praktisk, hvis et par vil dele et sæt.

Regntøj til cykling

Hvilket regntøj der fungerer bedst, afhænger af aktiviteten. Selvom det er bedre at være tør under cykelturen, fungerer det oftest bedre med noget bevægeligt og mere følsomt. Derfor er klassiske materialer som galon ude, men mange andre typer af jakker og regntøj, der er både kropsnære og smidige, kan være et godt alternativ.

Regnponcho - et godt alternativ til regntøj

Er du typen, der vandrer, er det vigtigt, at tøjet har en god åndbarhed. Et godt alternativ til rejsen er en solid regnponcho, der beskytter dig og rygsækken, når regnen kommer. Supplér gerne med et par vandtætte bukser eller chaps, hvis du ønsker mere beskyttelse til benene. Uanset hvilket udstyr du vælger, kommer du til at nyde dine udendørsaktiviteter, selvom vejret ikke umiddelbart tillader det - det er, hvad vi kalder valgfrihed!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!