Regntøj

(567 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Tarfala Pants Women Matte Black
 
Blank

Anbefalet

Urberg
Tarfala Set Women
 

Regnfuldt og trist vejr bør aldrig forhindre dig i at gøre de ting, du har lyst til. Derfor forhandler vi et velassorteret udvalg af regntøj til både kvinder, mænd og børn, og du har derfor mulighed for at fortsætte med at være aktiv, uden at blive kold og våd. Det er en naturlig ting, at regntøjet skal have en høj funktionalitet og en god åndbarhed, men det bør også være flot, så du kan bære det med stolthed, uanset anledningen og aktiviteten.

Kvalitativt regntøj, som er åndbart

I vores udvalg af regntøj kan du finde beklædningsgenstande fra brands såsom The North Face, Didriksson, Marmot og Urberg. Fælles for disse brands er, at de har udviklet noget tøj, der er modstandsdygtigt over for regn takket være de vandafvisende egenskaber, som desuden holder dig varm og tør, da materialet er fugtafledende og derfor leder fugten væk fra kroppen. Desuden holder det på varmen og står derfor imod de kolde vinde, der ellers ville kunne trænge igennem regntøjet, hvorefter du snart ville begynde at fryse.

Regntøj til hele familien

Vi har regntøj, der er tilpasset til hele familien, og som findes i en række forskellige farver, størrelser og prisklasser. Du og familien kan derfor nemt finde det regntøj, der bevirker, at du kan lave alle de sjove ting udenfor. I vores inddeling af regntøjet finder du beklædningsgenstande til hele kroppen, og du kan købe regnjakker og regnbukser hver for sig, men du kan naturligvis også købe hele sæt, der matcher. Vi ser frem til at modtage din ordre!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!