Kompression Strømper

(31 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Insistent Compression Sock Blue/Red
 

Kompressionsstrømper og støttesokker kan bruges både til forebyggende formål og til medicinske formål. Måske har du allerede problemer med en dårlig blodcirkulation, åreknuder eller hævede fødder. Måske rejser du meget eller har et job, hvor du sidder meget stille, hvorfor et par kompressionsokker er et perfekt produkt til dig. Kompressionsstrømper stimulerer nemlig blodcirkulationen i benene og har en meget god forebyggende effekt mod hævede og trætte ben.

Sådan fungerer strømper og kompressionsstrømper

Under visse forhold oplever vi en forringet blodgennemstrømning. Årsagen kan være, at man sidder eller står i længere tid ad gangen, er overvægtig eller har problemer med trætte og hævede ben, som fører til, at man lettere får smerter. Smerten opstår, når blodtrykket i venerne stiger, og når blodgennemstrømningen falder, og bliver trykket i benene for højt, forværres transporten af blod, hvilket kan øge risikoen for åreknuder. Bærer man kompressionsstrømper, hjælper man blodet med at komme gennem venerne og frem til hjertet ved at give et tryk på anklen, som forhindrer hævelse i benene.

Anvend støttestrømperne under fysisk aktivitet

Der er flere fordele ved at bruge kompressionsstrømper under fysisk aktivitet, både under træning, men også efter endt træning, så kroppen bliver i stand til at restituere sig endnu hurtigere. Strømperne forhindrer et ubehageligt pres omkring læggene, samtidig med de øger blodgennemstrømningen i musklerne, hvilket fremskynder restitueringen og reducerer muskelømheden. Dette har ført til, at brugen af kompressionsstrømper og kompressionsstrømper er øget markant hos mange atleter, uanset hvilken sport der praktiseres.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!