Løbestrømper

(157 varer)

Løbestrømper maksimerer komforten og reducerer risikoen for vabler under en svedig løbetur. Løbestrømper er en god investering, og har du endnu ikke prøvet et par, er det på tide! Funktionsstrømper i et strikmateriale er åndbare og transporterer fugten væk fra foden, og dermed holder dine fødder sig tørre, og du undgår irritation og sår. Strømperne er ofte designet med tilpassede zoner - de er tyndere på toppen og har en forstærket hæl samt tåpartier med en præcis pasform.

Vælg mellem flere modeller

Hos Outnorth finder du løbestrømper til både mænd og kvinder i flere forskellige modeller. Du kan f.eks. vælge tåstrømper - fingervanter til tæerne. Tåstrømper holder tæerne naturligt spredt, hvilket resulterer i en mere komfortabel pasform og en bedre løbestil. Det fungerer perfekt til dem, der ønsker at føle sig så nær underlaget som muligt, uden at løbe barfodet i sko. Vil du have en klassisk løbestrømpe, er der muligheder fra bl.a. Urberg, Aclima og Seger.

Har du behov for ekstra støtte til benene under løb eller cykelturen, er kompressionsstrømper en glimrende mulighed. Kompressionen øger blodcirkulationen og bidrager til mindre muskelømhed og friskere muskler.

Sjovere løbeture

Oplev de sjovere og længere løbeture med løbestrømper, der er skræddersyet til din situation. Vælg mellem et kort eller langt skaft, alt efter løberute, vejr og årstid. Opbyg et lager af de foretrukne strømper i forskellige farver og sikr fremtidens løbeture. Du kan nærmest aldrig få for mange strømper. Er du klassisk anlagt, kan du vælge mellem sorte og hvide modeller, ligesom vi har både lyserøde og grønne strømper. Supplér med andet tilpasset udstyr til løb her på Outnorth, så du får en rigtig god løbeoplevelse.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!