Vandrestrømper

(162 varer)

Med gode sko eller støvler til vandringsbrug kommer du langt, men undervurdér ikke betydningen af gode strømper. Et par vandrestrømper er åndbare og er ofte forstærkede ved tåen og hælen, så de kan holde til de lange stræk. Med en god og robust vandrestrømpe kommer du længere og kan også bruge den på de kommende eventyr.

Tynde strømper til sommeren

Valget af både sko og strømper til varme vandreture kan virke sværere, end når det gælder de andre årstider, men gode og komfortable strømper er mindst lige så vigtige som gode sko. Koncentrér dig derfor om valget af strømper, så du får mere ud af skoene og mindsker risikoen for besvær med fødderne.

Til sommerens vandreruter findes der tyndere strømper, der er særdeles åndbare. Både uld og bambus justerer temperaturen på naturlig vis. Uldens egenskaber fungerer desuden også, selvom strømperne skulle blive våde. Bambus har en kølende effekt, når det er varmt og er også naturligt antibakteriel.

Slip for gnavsår med to lave strømper

Med to lave strømper mindskes friktionen mellem fod og sko, hvilket mindsker risikoen for gnavsår. Brug eksempelvis en tynd, ventilerende strømpe tættest på foden og supplér med en tykkere uldstrømpe ovenpå.

Vil du have ”hurtige” fødder under hele vandringen, skal du sørge for, at de holdes tørre. Hvis du får mulighed for det, så bør du tage skoene af, når du hviler og sørge for at have ekstra tøj med dig, så du kan skifte tøj og holde fødderne tørre under hele vandringen.

Almindelige bomuldsstrømper er ikke gode til at lede fugten væk, hvilket hurtigt kan føre til svedige fødder, inden du er nået særligt langt. Her er det bedre at anvende funktionsstrømper, der er velegnet til vandring og fremstillet af et materiale, der kan ånde, eksempelvis uld eller bambus.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!