Cykeltøj

(464 varer)

Alle sportsgrene bliver mere lettilgængelige, hvis du har adgang til det rette udstyr, og cykling er bestemt ingen undtagelse. Med det rigtige cykeltøj, sko og hjelm kan du skabe de rette betingelser for succes i din træning, uanset målet. Hvad du har brug for af cykeltøj, afhænger naturligvis af, hvilken type cykling du træner, hvilket niveau du er på, og hvad du prioriterer. Cykelpendler du et par kilometer til og fra arbejde hver dag, har du givetvis ikke de samme behov, som dem, der jævnligt træner eller konkurrerer.

Cykeltøj - dame og herre

Hos Outnorth forhandler vi cykeltøj til både mænd og kvinder i en række forskellige designs og størrelser. Her kan du bl.a. finde cykeltrøjer, cykelshorts, handsker og cykeljakker, der holder en høj kvalitet og kommer fra førende producenter.

Det kan betale sig at investere i en egentlig cykeltrøje af flere årsager. Først er der lommerne på ryggen, hvilket gør det muligt at opbevare telefonen, energiprodukter, bananer osv. Trøjerne har desuden et slim fit, hvilket betyder, at den enkelte trøje ikke blafrer i vinden. Trøjerne er også fremstillet af et materiale, som leder fugten væk og derfor tørrer hurtigt.

Cykelbukser fås med eller uden seler. Fordelen ved bukser med seler er, at de ikke glider ned, men bliver på plads under hele turen. Et par cykelbukser er også forsynet med polstring og har ingen nævneværdige sømme, hvorfor man undgår gnavsår fra sadlen. Her finder du både lange og korte bukser, med eller uden seler.

Cykeltøj med varme og en god pasform

Til de koldere dage er det godt, hvis du bruger en vindtæt jakke med en trøje under, for så vil du kunne klare dig ned til et par grader over frysepunktet. Vindjakker kan håndtere selv de kortere regnbyger. Hvis du ved, at du er ekstra følsom over for kulde, kan du også investere i knæbeskyttere eller løse ben- og armvarmere, der nemt kan tages af på cykleturen. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!