Kompressionstøj

(83 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Insistent Compression Sock Blue/Red
 

Kompressionstøj er næsten magisk. Kompressionen skaber et tryk på dine muskler, som medfører en større blodcirkulation. Herved opvarmes musklerne endnu hurtigere, hvilket fører til stærkere og mere modstandsdygtige muskler. Kompressionstøj kan også generere en hurtigere restitution efter træningen og en mindre muskelømhed.

Stort udvalg af kompressionstøj

Hos Outnorth finder du en bred vifte af kompressiontøj. Her er der strømper, skjorter, bukser, nederdele og meget andet. Du kan vælge og vrage fra en bred vifte af kendte mærker som Salomon, 2XU og Urberg til både kvinder og mænd.

Ifølge mange øger kompressiontøj træningsoplevelsen. Skal du ud på en løbetur og har brug for at stabilisere overkroppen og kropsholdningen, kan vi anbefale brugen af ​​en kompressionstrøje. Trøjen forbedrer ilttransporten til musklerne, mindsker trætheden og giver en bedre restitution. Hos Outnorth finder du kompressionstrøjer fra 2XU og Urberg til både kvinder og mænd.

Træner du ofte, anbefaler vi dig at investere i et eller flere par kompressionsstrømper. Ud over at kompressionstrømper øger cirkulationen og fremmer restitutionen, forhindrer de også åreknuder og mindsker hævelsen i fødder og ben. Når strømpen også stabiliserer musklerne, reduceres risikoen for fodskader.

Vælg din favorit

Vælg din favoritdel fra rækken af ​​kompressionstøj. Du har måske brug for et par strømper eller ønsker at købe et helt sæt. Uanset hvad, håber vi, at du finder, hvad du søger i vores sortiment. Hvis du er usikker på din størrelse, kan du få hjælp via størrelsesguiden. Klik på tøjet, du ønsker at vide mere om, og klik på størrelsesguiden i produktinformationen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!