Løbetøj

(1751 varer)

Løbetøj – moderne og åndbart træningstøj til børn og voksne

Godt løbetøj i åndbart og vindtæt materiale kan gøre en verden til forskel, når du lægger kilometerne bag dig i rask trav eller løb. Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af sommer- såvel som vinterløbetøj til mænd, kvinder og børn. Genfind motivation eller opdatér garderoben – bestil dine favoritter i dag! Så er du snart klar til næste løbetur langs søerne, i skoven eller i fitnesscenteret!

Her gør løbetøj en forskel

Du kan med fordel investere i nyt løbetøj, hvis du:
 • Ønsker at forbedre din løbeoplevelse med tøj i lækkert, åndbart materiale
 • Ønsker at fortsætte med at løbe, når kulden først tager rigtig fat
 • Har brug for motivation til at starte en ny og sundere livsstil med løb
 • Vil træne i løbetøj, som på en og samme tid er praktisk og moderne

Vælg det rigtige løbetøj til vinter og sommer

Det behøver bestemt ikke at koste en formue at kaste sig ud i løb – tværtimod! For selvom åndbare materialer i smart og vindtæt design uden tvivl gør en forskel for din løbeoplevelse, så er det først og fremmest vigtigt, at du har løbeskoene i orden, når du begynder at løbetræne for første gang. Når det er sagt, bør du være opmærksom på, at der er stor forskel på at løbe med bagende sol i ansigtet om sommeren og med kold luft i lungerne om vinteren.

Hvad angår beklædningen til vinterløb, lyder et godt råd, at du bør klæde dig efter trelagsprincippet:
 • Første lag: Tyndt og tætsiddende lag i syntetisk materiale eller uld, der, i modsætning til bomuld, er fantastiske til at transportere sved væk fra huden.
 • Mellemlag: Isolerende og tætsiddende bluse, der giver kroppen varme og fjerner fugten fra inderst lag. Har du styr på inder- og yderlaget er mellemlaget sjældent nødvendigt i Danmark.
 • Sidste lag: Vindtæt jakke i åndbart materiale, der beskytter kroppen mod kold luft.
 • Du bør som regel helt undgå at løbe i bomuldstøj, da det hverken er vindtæt eller særligt svedtransporterende. Om sommeren er det en hel del lettere at overskue løbeturen, og du kan derfor som regel nøjes med en T-shirt i svedtransporterende materiale og et par shorts eller løbetights.

  Løbetøj til kvinder

  Hvadend du har en større eller mindre barm, er det helt afgørende, at du finder en sports-bh, der passer til dit aktivitetsniveau og størrelse. Din bryster bevæger sig nemlig helt op til 9 cm, hvis du vælger at løbe uden bh. En god sports-bh vil normalt kunne reducere bevægelserne med op til knap 80 procent. Det kan derfor stærke anbefales, at du investerer lidt ekstra i en god sports-bh, hvis du bil du undgå ømme bryster og forbedre din løbeoplevelse fra start til slut. Oplever du, at din numse bliver kold, mens du er ude at løbe, er det formentlig, fordi du løber i dine normale bomuldstrusser. Med et par svedtransporterende sportstrusser er du klædt godt på fra inderst til yderst og klar til at løbe i koldt såvel som varmt vejr – helt uden at opleve fugt eller kulde omkring underlivet.

  Løbetøj til mænd

  Der findes efterhånden et bredt udvalg af løbetights, T-shirts og leggins til mænd, der elsker at løbe. Om du foretrækker tætsiddende eller løse under- og overdele, er imidlertid virkelig en smagssags. Fordelen ved tætsiddende T-shirts og bluser er, at de hurtigt bevæger sveden væk fra kroppen, mens at de løstsiddende modeller i højere grad lader kølig luft cirkulere omkring kroppen under din bluse. Sidstnævnte fungerer rigtig godt på varme sommerdage, hvor solen bager, og din krop har brug for at blive afkølet. Det samme gør sig i virkeligheden gældende for dit valg af tights og løbeshorts. Jo løsere dine bukser er, jo mere luft vil du have til at køle huden.

  Når der er sagt, kan du med fordel købe et par løbeunderbukser, der er specielt designet til at transportere sved og fugt væk fra dine ædlere dele samt gå efter et par tights eller shorts med indsyede tights, hvis du har problemer med slidsår mellem benene efter længere løbeture.

  Huer, vanter og gode sokker – et must til vinterløb!

  Det gælder om at holde på varmen, når vintersæson for alvor tager fat. For der findes ikke noget værre end at løbe med kolde fingre, ører og tæer. Det kan dog sjældent anbefales, at du løber med dine sædvanlige hverdagshandsker og -huer. Det er nemlig vigtigt, at materialerne er både åndbare og svedtransporterende. Hos Outnorth finder du løbehandsker og huer i flere tykkelser – med og uden vindstoppere – og gode sokker med kompression og søm, der ikke forstyrrer ved hverken hæl eller tæer, når du er ude at løbe.

  Husk reflekserne, når du løber i mørke

  Løber du om aftenen eller i vinterhalvåret, bør du altid iføre dig en vest med reflekser eller LED-lys – også selvom du løber på fortove. Foretrækker du at løbe i skov eller langs marker, kan det desuden anbefales, at du køber en pandelampe, så du kan se, hvor du løber og undgå dumme skader på ujævn jord.

  Bestil dit løbetøj hos Outnorth, og lad dig eventuelt friste af vores smarte pulsure, inden du klikker dit nye løbeudstyr hjem! Hos os har du altid fri ombytning og 30 dages fuld returret!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!