Trøjer & Skjorter

(1982 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Effective LS Tee Men Olive Green
 

Hos Outnorth kan du nemt købe en række forskellige trøjer online. Her kan du finde T-shirts og skjorter samt varme og langærmede trøjer i modeller, der passer både til børn, kvinder og mænd. Til løb og anden fysisk aktivitet finder du løbetrøjer fremstillet i materialer, der ånder godt og kan klare en hård træning. I sortimentet findes du bl.a. trøjer fra kendte mærker, herunder Haglöfs, Houdini og Solomon.

Varme trøjer til hverdagen

Her finder du et stort og godt udvalg af stilfuld beklædning, der er ideel både som et ekstra lag under din frakke, eller bare som de er i hverdagen eller til sport. Mange af de langærmede trøjer, som vi sælger, er perfekte som et mellemlag, da de tilbyder en god fugttransport og åndbarhed, hvilket er vigtigt, hvis du bliver varm og svedig, samtidig med det er koldt udenfor. Til vintertræningen vil du også finde godt og vindtæt tøj med ekstra ventilation, der er egnet til skiløb eller cykling, når det er ekstra koldt udenfor.

Skjorten - en klassiker til både eventyr og hverdag

Skjorten er en klassiker for både mænd og kvinder, og den passer både til eventyr, til hverdagsbrug eller særlige lejligheder. Med et par skjorter i skabet har du en masse sikre kort til næsten alle lejligheder. Hos os kan du finde ekstra rummelige flannelskjorter, der passer godt til efteråret og vinteren. Det fine ved skjorter er, at de holder dig varm og behagelig indendørs, ligesom de kan anvendes som et ekstra lag til de kolde dage ude i sneen eller på udflugten i skoven. En del skjorter er ideelle til skovarbejde - det er ikke for ingenting, at de er døbt "skovmandsskjorter".

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!