Skjorter

(230 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
2-pack Shirts
 

Hos os på Outnorth findes der skjorter til både kvinder, herrer og børn. Skjorten er en klassisk beklædningsgenstand, der aldrig går af mode. Hos os får du tilbudt et bredt udvalg af skjorter til de mere tempofyldte aktiviteter, hvor du har brug for en mere robust skjorte, men også de lidt lettere skjorter til hverdagsbrug.

I vores udvalg af skjorter finder du klassiske langærmede flannelskjorter, modeller med tyndere og korte ærmer til de varme dage samt de virkelig tykke og holdbare skjorter til efteråret og vinteren. Skjorterne fås både til kvinder og mænd, og du kan også vælge mindre størrelser, der passer til børn og juniorer. Søger du en skjorte med en strammere pasform, findes der også varianter i en slim sit-model.

Skjorter til udendørs aktiviteter

En solid og holdbar flannelskjorte er en klassiker hos alle, og den passer både derhjemme og ude i skoven. Det kaldes ikke skovmandsskjorte uden grund, den er funktionel, når du har brug for noget mere solidt. Det kunne f.eks. være, når du arbejder i skoven, men den fungerer skam også til andre lejligheder, såsom som en dag i bjergene. En flannelskjorte er simpel, og den bliver aldrig rigtig krøllet. Den er derfor perfekt til oppakningen, selv for dig, der ikke har medbragt en tøjfolder.

Skjorter til hverdagen

Tager man på eventyr, er det aldrig dumt at medbringe en stilfuld, men også funktionel skjorte. Mange af de skjorter, du finder hos os, er eksempelvis fugtregulerende og ånder godt, hvilket kan være skønt på lange bil- og togrejser. Hvis du rejser til et varmt og tropisk klima, har vi skjorter med både UV-beskyttelse og insektbeskyttelse. Med et godt udvalg af skjorter i skabet har du beklædningsgenstanden, der altid passer ind.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!