Cykeltrøjer

(74 varer)

Der er mange forskellige typer cyklister, men fælles for dem alle er, at det gode udstyr gør cykelturen bedre. Cykeltrøjen udgør en vigtig del af udstyret, når du cykler i motions- og træningsøjemed, uanset niveau.

Hos Outnorth finder du cykeltrøjer fra mærker som Norröna, Newline, POC og Sweet Protection for både damer og herrer.

Gode cykeltrøjer til forskellige formål

En god cykeltrøje sidder behageligt og kan ånde godt, så fugten kan trænge ud, når du bliver svedig. Mange cykeltrøjer er forsynet med ventiler på de mest udsatte områder for at sikre den bedst mulige åndbarhed. Når vinden er stærk, eller hvis du cykler hurtigt, er en vindtæt cykeltrøje at foretrække. På de varme dage foretrækker mange en ærmløs cykeltrøje. Er det køligt, kan det imidlertid være rart med en langærmet trøje.

Fælles for de fleste cykeltrøjer er, at de sidder tæt ind til kroppen, så luftmodstanden bliver så lille som muligt. Cykler du downhill eller i forskellige typer terræn, er netop vindmodstanden ikke lige så vigtig. Derfor kan det være dejligere med noget, som ikke er så tætsiddende, men i stedet har andre funktioner, som passer til denne type cykling.

Flere af de cykeltrøjer, vi sælger, kan også med fordel bruges til andre former for sport, hvor du har brug for lignende funktioner. Det gælder eksempelvis løb eller længere ture på skøjter.

Vigtigt at tænke på ved valg af cykeltrøje

Når efteråret kommer, bliver det nemt blæsende, og risikoen for kold regn bliver større. Her passer det bedst med materialer, som er både vindtætte og vandafvisende. Når det er koldt eller blæser meget, er nakke og hals udsatte områder på cykelturen. Hvis du ikke har en cykeljakke, kan det på den slags dage være skønt med en højere krave.

Uanset hvor du cykler, er det vigtigt at tænke på sikkerheden både for dig og andre. Vælg en jakke i stærke farver, som er udstyret med reflekser, så du bedre kan ses i trafikken. Det er også vigtigt at tænke på længden af cykeltrøjen. Ofte sidder man fremadbøjet på cyklen, hvorfor ryggen bør være længere, end hvis man står op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!