Løbetrøjer

(237 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
2-pack Women's Run Tee
 

Når du løber og bliver varm, hjælper det at være klædt ordentligt på. Det er vigtigt, at løbetøjet er åndbart og transporterer fugten væk fra huden. Er vejret varmt, kan du løbe i en kortærmet trøje, og er det koldt, er lag på lag den bedste løsning. Hvis du bliver rigtig varm, kan du tage et lag af og på den måde regulere temperaturen.

Hos Outnorth finder du løbetrøjer fra mærker som The North Face, Peak Performance og Salomon.

Løbetrøjer til mænd og kvinder

I sortimentet finder du løbetrøjer til forskellige lejligheder, og de fås til både mænd og kvinder. Vælg mellem korte eller langærmede trøjer i forskellige farver og materialer. Det er godt, hvis trøjen har en forstærkning på bagsiden af ​​halsen, hvilket bevirker, at trøjen hviler på dine skuldre, når du løber. Har du brug for en løbetrøje med en høj hals, skal du vælge en model med en lynlås i nakken, så du nemt kan åbne og skabe ventilation, hvis det bliver for varmt.

Løber du ofte ude om aftenen, eller før solen står op, kan det være smart at vælge en løbetrøje med reflekser, så bilisterne kan se dig, når du suser forbi bilerne. Du finder naturligvis også kompressionstrøjer i sortimentet. Kompressionstøjet stabiliserer musklerne ved at øge trykket, som giver en hurtigere restitution og mere kraft i skridtene.

Alt til din træning

Vi ønsker at gøre det nemt for dig ved at samle det, du har brug for til en vellykket træning, og du får det hele på ét sted. Hos Outnorth finder du flere forskellige produkter, der er tilpasset til løb. Selvfølgelig kan du også bruge tøjet til andre svedige sportsgrene. Vi ses på løbestien!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!