Lange underbukser

(10 varer)

Når det bliver rigtig koldt derude, er skiundertøj og underbukser et must-have. De fleste kan også finde på at anvende skiunderbukserne under et par overtræksbukser. I udvalget finder du et stort udvalg af skiunderbukser til kvinder, mænd og børn. Ud over de klassiske skiunderbukser findes der også dem i ¾-størrelse.

Base i forskellige materialer

En af de mest almindelige materialer til fremstilling af skiundertøj er merinould. Dette skyldes merinouldens naturlige evne til at transportere varme og fugt, hvilket er et must-have for skiunderbukser. Merinoulden er desuden blød og kradser ikke på kroppen. En anden god funktion med uld er, at den varmer godt, selvom den bliver våd.

Almindeligt undertøj fremstilles oftest i bomuld, eftersom det er billigt og føles komfortabelt mod ​​kroppen, dette er dog ikke anbefalelsesværdigt til skiundertøj. Bomuld tiltrækker fugt i stedet for at transportere det væk, hvilket bevirker, at du hurtigt bliver kold, så snart du begynder at svede. Alt afhængigt af aktiviteten kan det være nyttigt at tænke over, hvad slags andet undertøj du har brug for, når du går ud.

Vælg det rigtige undertøj ud fra aktivitet

Her finder du et udvalg af skiunderbukser, der passer godt til en række forskellige aktiviteter, såsom vandring, langrend, alpin eller noget helt andet. Vælg skiundertøj ud fra aktiviteten, og hvor meget du bevæger dig. Generelt passer uld bedst ved en lav til mellemhøj intensitet, mens et syntetisk materiale generelt er bedre ved en intensiv og høj aktivitet. Dette er dog individuelt baseret på produktet, og hos os finder du også uldundertøj, der passer udmærket til en rigtig hård træning.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!