Sport BH

(78 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Seamless Tech Set
 

Din barm bevæger sig meget, når du motionerer, hvad enten det handler om løb, aerobic eller styrketræning. Det er derfor alfa og omega, at du finder den sports-BH, der giver dig masser af støtte, og som samtidig føles bekvem. Det gør nemlig, at du får det optimale ud af din træning. Hos Outnorth har vi masser af erfaring med træningstøj til kvinder såvel som til mænd, og vi har derfor samlet et både bredt og stort udvalg af kvalitative sports-BH’er, der passer til de forskellige kropstyper. De kommer fra nogle af de allerstørste producenter såsom Kari Traa, Craft, Aclima og Icebreaker.

Tænk på dette, når du vælger sports-BH

Det vigtigste er, at du finder den størrelse, der passer dig helt perfekt. Vær omhyggelig og prøv nogle forskellige modeller, da størrelserne kan variere lidt, alt efter producent og model. Skulderstroppen skal gerne ligge tæt ind til huden, dog uden at gnave, og den må absolut ikke være løs. I ryggen er det vigtigt, at BH’en ligger helt fladt uden at trække op mod nakken. Når du skal vælge materiale, er det fint at gå efter det lidt mere stive materiale. Er der for meget stretch i din sports-BH, risikerer du nemlig, at den ikke giver dig den fornødne stabilitet.

Udskift din BH ret ofte

En sports-BH har ofte en kortere levetid end dine almindelige BH’er, og man plejer at sige, at den holder op mod 6-12 måneder, alt efter hvor meget du træner. Efter denne periode begynder sports-BH’en så småt at miste sin facon, hvorfor du ikke får den mængde stabilitet og støtte, der lader dig træne uhindret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!