Uldundertøj

(615 varer)

Uldundertøj er lækkert og holder dig varm, selv når temperaturen kryber langt under frysepunktet i vinterhalvåret. Hos Outnorth finder du et stort udvalg af uldundertøj til damer, herrer, børn og juniorer. Undertøj fremstillet i uld køber du nemt online fra mærker som Aclima, Bergans, Craft, Woolpower og en række andre.

Ulden varmer godt, også selvom den skulle blive våd eller fugtig. Undertøj af uld er derfor ofte et virkelig godt valg.

Vælg det rigtige undertøj

Hvad der er det rigtige undertøj er i mangt og meget individuelt, men der er nogle ting at gå ud fra, alt afhængigt af hvornår og hvordan du skal bruge det. Alt efter valg af aktivitet og hvor meget du skal bevæge dig, kan visse materialer være bedre end andre.

Undertøj i uld passer generelt bedst til aktiviteter med en lav til middelhøj intensitet. Dyrker du meget højintensive aktiviteter og sportsformer, kan et syntetisk materiale være et bedre valg. Produkterne adskiller sig dog afhængigt af producenten, ligesom hvilket undertøj og materiale som passer til hvilken aktivitet kan variere. Hos os finder du bl.a. undertøj i uld, som passer godt til selv de rigtigt hårde og intensive aktiviteter.

Undertøj i merinould

Merinoulden kommer fra merino-fåret og er en ekstra blød og fin uld med mange gode egenskaber. Merinoulden varmer godt, transporterer fugt og ånder godt. Desuden tørrer den hurtigt, hvis den bliver våd. Til forskel fra mange andre materialer lugter merinoulden ikke, selvom tøjet bliver svedigt. Materialet er let at holde og bliver frisk igen bare ved luftning, hvilket betyder, at det ikke behøver at blive vasket nær så ofte som andet tøj.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!