Undertøj

(306 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Ambitious Tech Boxers Men Grey Melange
 

Hos Outnorth har vi et stort udvalg af undertøj fra bl.a. Houdini, Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen og Craft. Vi har massevis af trusser og underbukser i forskellige farver, materialer og mønstre, som du kan bære til alle anledninger.


Er det rigtigt varmt udenfor, eller sveder du meget under din træning, kan det være en god idé at satse på noget fugtafledende undertøj. Hos os finder du altid en række produkter, der netop besidder disse egenskaber. Vi har også efterfølgende valgt at satse på det meget varme og behagelige undertøj til de koldere årstider, der består af rigtigt fint merinould, som både varmer og er åndbart.


Undertøj med en optimal pasform


Er du typen, der bevæger dig meget, er det ekstra vigtigt, at dine underbukser eller trusser sidder virkelig bekvemt og passer til din kropsform. Derfor er vores undertøj primært fremstillet af merinould i kombination med nogle % lycra, der sikrer en optimal pasform, uanset kropsbygning.


Sømløst undertøj


Er du træt af sømme, der skarver i huden, og som derfor gør ondt, når du bevæger dig? Så anbefaler vi dig at teste nogle af vores sømløse produkter. Opdag bl.a. vores sømløse trusser og sports-BH’er, der ikke er synlige under tætsiddende beklædningsgenstande, og de føles helt glatte mod huden.


En af vores mest populære sømløse BH’er er Seamless Racerback Bra fra Smartwool, der er en BH, der giver en god støtte og hjælper med at regulere kropstemperaturen på en effektiv måde. Den består af merinobeklædte skulderstropper, formede skåle og ribstrikkede paneler i siden, der optimerer pasformen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!